Tarih: 26.08.2015 09:30

Dilovası artık bir cazibe merkezidir

Facebook Twitter Linked-in

Başkanlık makamında yapılan görüşmede ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri de hazır bulundu. Şeker, "Dilovası artık bir cazibe merkezidir" dedi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Dilovası Belediyesi'nin uyumlu ve koordineli çalışmalarının ilçeyi olumlu yönde değiştirdiğini söyleyen AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Tavşancıl sahili ile Yeşil Vadi'yi gezdi. Yatırımları yerinde gezen Şeker, "Körfez Geçiş Köprüsü bile ilçeyi cazibe merkezi haline getirmeye yeter de artar bile" dedi.

Şeker'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Sayın vekilimizin ziyaretinden mutluluk duydum. Dilovası’na getirilen hizmet ve çalışmalarda bugün milletvekili olarak çok büyük katkısı olduğu gibi geçmişte de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde Genel Sekreter olduğu dönemlerde de çok büyük katkıları olmuştur.

Dilovası'nın bir cazibe merkezine dönüştürecek bir yatırım için çalışma başlattık. Desteklerini hiçbir zaman bizden esirgemeyen sayın milletvekillerimizden aldığımız güç ve vatandaşımızın gösterdiği teveccühle Dilovası’nı daha yaşanabilir kent haline dönüştürme yolundaki çalışmalarımız devam ediyor" ifadesini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —