Tarih: 18.07.2013 15:58

Diliskelesi’nde iftar coşkusu

Facebook Twitter Linked-in

Önceki gün Diliskelesi Mahallesinde gerçekleşen iftara Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker katıldı. Dilovası Belediyesi düzenlemiş olduğu mahalle iftarları ile ilçenin her mahallesinde iftar programları gerçekleştirmeye devam ediyor.

 

Önceki gün Diliskelesi mahallesinde gerçekleşen mahalle iftarına Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Dilovası Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanı İlhan Yıldırım ve teşkilat yöneticileri, Ak Parti Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Suat Şık, belediye birim müdürleri, mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri katıldı. İftar öncesi ve sonrası Diliskelesi ile halkı bol bol sohbet edip fotoğraf çeken Belediye Başkanı Yaman, bir ara yemek kazanlarının başına geçerek Milletvekili İlyas Şeker ile birlikte vatandaşlara iftar yemeği dağıttı.

 

‘’Ramazan ayı bereket ayıdır’’

 

İftara katılan vatandaşlara teşekkür konuşmasını gerçekleştiren Başkan Yaman ‘’Ramazan ayı bereket ayıdır, paylaşım ayıdır, birlikte olmanın ayıdır. Bu vesileyle sizlerle birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah Ramazan ayı ülkemize, bilhassa şuan savaşların, gözyaşlarının dinmek bilmediği İslam coğrafyalarındaki akan kanın bir an önce durmasına vesile olur. İsteğimiz bütün insanların bir arada kardeşçe, barış ve huzur içinde yaşamasıdır. Her haliyle bu yaşamı tahsis etmek de bizim elimizde olan bir şeydir. Birbirimize ne kadar merhamet eder, ne kadar tahammül edebilirsek bunu başarmış olacağız. İnşallah Ramazan ayı kendi iç dünyamızın da ferahlamasına vesile olur’’ dedi.

 

Başkan Yaman’ın ardından konuşmasını gerçekleştiren Milletvekili İlyas Şeker ise böylesi programların insanlar arasındaki bağı güçlendirdiğini, ilişkileri daha samimi bir hale getirdiğine değindi. Şeker ‘’Bugün bu davete icabet etmekle Ramazan ayının bereketini birlikte yaşıyoruz. Bizler sizlerle aynı sofrayı paylaşmayı kendimize şeref biliyoruz. Umut ediyorum ki Ramazan ayı hepimiz için hayırlı ve güzel neticeler verir. Ramazan ayınızın mübarek olmasını hayırlı olmasını, ailelerinizle birlikte sağlık, sıhhat ve mutluluk içerisinde nice Ramazanlara ermesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Geceniz mübarek olsun’’ dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —