Tarih: 30.07.2012 17:20

Diler Demir Çelik'ten Dilovası'na okul!

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Valiliği 100. Yıl Toplantı Salonu'nda gerçekleşen protokol törenine Kocaeli Valisi Ercan Topaca, İl Milli Eğitim Müdürü Nezat İspirli, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman ve Diler Demir Çelik Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Bektaş katıldı. Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde 2013-2014 eğitim-öğretim yılında faaliyete geçmesi planlanan okul 24 derslik, 2 labaratuvar ve idari odalardan oluşacak.

 

 

 

 

Eğitimin fiziki alt yapısını oluşturmak için ciddi gayret içerisinde olduklarını söyleyen Vali Topaca, yalnızca devlet eliyle yapılan projelerin yeterli olmadığını, iş adamlarının da bu konuda destek olması gerektiğini belirtti. Ayrıca Topaca, "Göreve geldiğimizden beri 27 protokole imza attık. Dilovasına yapılacak olan bu projeyle derslik ihtiyacı bakımında ilçemizi Kocaeli ortalamasının üstüne çıkardık. Bize bu konuda destek veren Diler Demir Çelik'e teşekür ediyorum" dedi.

 

 

 

Sanayinin foksiyonlarına dikkat çeken Diler Demir Çelik Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Bektaş ise, "Biz yapılacak olan okul ile ilimizin kültürel yaşamına katkı sunmak ve daha sağlıklı bir gençlik oluştumak istiyoruz" dedi. Tören ,imzalanan protokolün ardından Ercan Topaca'nın İbrahim Bektaş'a plaket vermesiyle son buldu.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —