Tarih: 14.04.2016 09:00

DEVLET BAHÇELİ: ÇARŞI HAKSIZLIĞA GELMEZ

Facebook Twitter Linked-in

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ın yeni stadına kavuşmasından dolayı gurur duyduğunu söyleyen Bahçeli, siyah beyazlıların taraftar grubu Çarşı'yı da unutmadı.

"ÇARŞI HAKSIZLIĞA GELMEZ"
MHP Lideri, "Çarşı Grubu Beşiktaş’ın gür ve cesur sesidir. Çarşı haksızlığa gelmez, yalana boyun eğmez. Çarşı centilmendir, siyasi faulleri kabul etmez." dedi.

BEŞİKTAŞ VE ÇARŞI AÇIKLAMALARI
Devlet Bahçeli, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı;

"Beşiktaş Kulübü’nün yeni stadyumundan gurur duydum.Tüm kulüplerimizi sever, ilgi ve takdirle izlerim. Ama gönlümde siyah beyaz renklerin yeri bir başkadır. Çünkü Beşiktaşlıyım.

"İNŞALLAH BİR MÜSABAKASINI İZLERİM"
Beşiktaş’ın yeni stadyumunun açılışında bulunamadım. İnşallah bir futbol müsabakasını heyecan içinde izlerim ve bunu yapacağım.

Fakat açılışta Beşiktaş taraftarlarının olmamasını yadırgadım, yeşil sahada top cambazlığına soyunanları ise hayretle takip ettim. Açılıştan 1 gün sonra Beşiktaş taraftarlarına gösterilen kaba ve yaralayıcı muameleleri çok yanlış bulduğumu özellikle ifade etmeliyim.

"ÇARŞI HAKSIZLIĞA GELMEZ, YALANA BOYUN EĞMEZ"
Çarşı Grubu Beşiktaş’ın gür ve cesur sesidir. Çarşı haksızlığa gelmez, yalana boyun eğmez. Çarşı centilmendir, siyasi faulleri kabul etmez. Beşiktaş gönüllerde yanan meşaledir; Beşiktaş, siyah beyaz renklerinde tarihi ve milli hatırayı yaşatan sporun klas ve kaliteli yüzüdür."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —