Tarih: 09.10.2018 12:18

Devlet Bahçeli 5 kişinin ismini verdi

Facebook Twitter Linked-in

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında siyasi gelişmelerin yanı sıra terör konusunda da önemli açıklamalarda bulundu.

Terörle mücadelenin yalnızca Kandil'le sınırlı kalması gerektiği uyarısında bulunan Bahçeli ,"Fırat'ın doğusu hain kaynamaktadır. Terörist Fırat'ın batısında da, doğusunda da teröristtir. Türk devleti Fırat'ın doğusuna kilitlenmiştir. Bu önemli bir gelişmedir" ifadesini kullandı.

"Teröristleri oraya gömelim"

Terör örgütü mensuplarının Münbiç'te açtığı çukur ve kazdığı hendeklere de değinen Bahçeli, şu ifadeleri kullandı:

"Hani Münbiç'i terk edecekti, Münbiç mutabakatına ne oldu? ABD, YPG'li teröristlere neden tepkisizdir. Madem Münbiç'te teröristler çukur kazmıştır, Türk devletine düşen de hazır çukur kazılmışken teröristleri oraya gömmektir. ABD'nin güven vermeyen, sözünde durmayan tutumuna bakarak terörle mücadelemizi sürdüremeyiz."

5 isim verdi 'Teröristlerin kafaları çuvala sokulup getirilmelidir' dedi

Bahçeli, ayrıca teröristlerin nereye sığındılarsa, bulunarak imha edilmelerinin 'milli bir görev' olduğunun altını çizerek, şöyle devam etti:

"Cumhurbaşkanı Erdoğan diyor ki, 'Dünya 5’ten büyüktür'. İtirazımız yoktur. Nefret kuluçkasına yatan terör elebaşları neden yakalanamaz? Biz bu hainlerin kökünün kazınmasını istiyoruz. Uçaklar vurunca kaçıyorlar, sığınaklardan kaçıyorlar.

Dünya 5’ten büyükse, PKK’nın 5 tepe yöneticisinin bir gece ansızın tepesine binilmeli alınıp getirilmelidir. Cemil Bayık, Murat Karayılan, Mustafa Karasu, Bahoz Erdal, Rıza Altun’dan ve çete başlarının döktükleri kanların hesaplarını sormak bugün değilse ne zaman olacaktır.

Türkiye hain terör örgütünden güçlü değil midir? Türk Devleti nice gözü kara yiğitleri bağrında yaşatır. Biz de veli de, deli de çoktur. Şerefsizlerin kafaları çuvala sokulup neden getirilmesin."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —