Tarih: 19.05.2012 15:02

Dev kumbaraya Vekil desteği!

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli AK Parti Milletvekilleri Zeki Aygün ve Fikri Işık Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 4. Kocaeli Kitap Fuarı’nı ziyaret etti. Kendileri için kitap alan milletvekilleri, ayrıca “Bi bana Bi Van’a” kitap kampanyasına destek verdi. Her iki milletvekili aldıkları kitapların yarısını dev kumbaraya attı.

 

 

 

 VAN MİLLETVEKİLLERİNDEN KOCAELİ’NE TEŞEKKÜR

 

 

Kocaeli Kitap Fuarı Cumartesi günü adeta ziyaretçi akınına uğradı. Fuarı ziyaret edenler arasında Kocaeli AK Parti milletvekilleri Zeki Aygün ve Fikri Işık da yer aldı. Milletvekilleri Kocaeli 4. Kitap Fuarı’nın kültür alanında ortaya konmuş son derece önemli bir hizmet olduğuna dikkat çekerek özellikle fuar çerçevesinde yürütülen “Bi Bana Bi Van’a” kitap kampanyasına gönülden destek verdiklerini söyledi. Kampanya ile ilgili TBMM’de Van milletvekillerini bilgilendirdiğini kaydeden Zeki Aygün, “Burada devam eden kampanyayı duyduklarında son derece mutlu oldular. Kocaeli’nin duyarlılığına teşekkür ettiler. Hatta bi bana bi Van’a yerine bi bana üç Van’a fikrini önerdiler” şeklinde konuştu.

 

 

 

ALDIKLARI KİTAPLARIN YARISINI KUMBARAYA ATTILAR

 

 

Aygün ve Işık Kitap Fuarı’nda yayınevlerini gezerek kendileri ve Van için kitaplar satın aldı. Milletvekilleri daha sonra aldıkları kitapların yarısını dev kumbaraya atarak kampanyaya destek verdi.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —