Tarih: 01.09.2013 15:37

Derya ile Oğuz’un en mutlu günü!

Facebook Twitter Linked-in

 

Nikaha katılanlar  genç çiftlerin mutluluklarını paylaşarak sevinçlerine ortak oldular.

 

 

Gebze Belediyesi Kültür Merkezi Manolya salonunda düzenlenen nikah töreninde çiftlerin nikahını Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker kıyarken, nikah şahitliklerini ise CHP Kocaeli Milletvekili Dr. Mehmet Hilal Kaplan, Gebze Belediye başkan Yardımcısı Ahmet Kısbet ve gazeteci Münüp Özköse yaptı.

 

 

 

Nikahın kıyılmasının ardından kısa bir konuşma yapan Gebze Belediye başkanı Adnan Köşker, çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyerek, “Bundan sonra senin ailen benim ailem mefhumunun kalmadığına dikkat çekti.

 

 

 

Çiftlerin iyi günde ve kötü günde birbirlerine destek olması gerektiğini de söyleyen Köşker, “Bizde her ne kadar ailenin reisi erkek görünse de evin reisi kadınlardır” dedi. Köşker, Başbakan Erdoğan’ın da söylediği gibi genç çiftlerden en aç üç çocuk beklediğini söyledi ve bu sayının 4-5 veya 6 da olabileceğini hatırlattı. Köşker, Evlilik cüzdanını CHP Kocaeli Milletvekili Kaplan’a vererek çiftlere takdim etmesini istedi. 

 

 

Kaplan ise cüzdanı gelin Derya Özköse’ye vererek, bakabilecekleri kadar çocuk yapmaları tavsiyesinde bulundu.

 

 

Salonda bulunanlar Kaplan’ı bu sözlerini uzun süre alkışladılar. Çekilen toplu hatıra fotoğrafının ardından takı törenine geçildi ve çok sayıda seveni yeni evlenen çiftlere takı takmak için uzun süre kuyrukta beklediler. Özköse ve Söylemez ailelerinin önde gelenleri nikaha katılan tüm misafirlere yakın ilgi gösterirken, ilerleyen yaşına rağmen gazeteci Özköse’nin de tüm misafirlerle tören boyu ilgilendiği gözlendi. Derya ile Oğuz çiftini tebrik ediyor, Gebze Marmara Gazetesi olarak her ikisine de ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —