Tarih: 20.02.2014 17:25

Derneklerden Türkmen’e destek!

Facebook Twitter Linked-in

Gebze Azerbaycan Dernek Başkanı Tolga Pasha, “İbrahim beye seçimlerde destek olacağız. İnşallah İbrahim bey belediye başkanı olur, biz de Gebze kent meydanında Türklüğün bayramı Nevruz’u kutlarız.  21 Şubat Cuma günü, Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde saat 14.00-17.00 arası Hocalı katliamı ile ilgili konferansımız var. Bütün Gebzelileri bu konferansa davet ediyoruz. 

 

Şimdiki belediye başkanı sayın Adnan Köşker’in yanına 6 avukat arkadaşımızla gittik ve Hocalı soykırımının Gebze Belediye Meclisi’nden geçmesi için destek istedik ama maalesef bu isteğimizi Adnan bey engelledi ve meclisten geçirmedi. Türkiye’de MHP’li belediyeler mesela Adana Belediyesi Hocalı soykırımını tanıdı ve meclisten geçirdi. Onun için Gebze’de de MHP’nin kazanması için biz de elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

 

Türkmen: Bir millet iki devletiz

 

Bu seçimlerin çok önemli olduğunu vurgulayan İbrahim Türkmen ise şunları söyledi, “Bu seçimleri sadece yerel seçim olarak görmemek lazım. Bu seçimlerde aslında Türkiye’nin geleceği de oylanacak. Onun için MHP olarak bu seçimleri çok önemsiyoruz ve Gebze Belediyesi’ni kazanacağımıza inanıyoruz.Azerbaycan bizim kardeşimiz. Biz tek millet, iki devletiz. Her alanda birbirimize destek olmamız gerekir. Belediyeyi kazandığımız halde, Azebaycan ile ilgili her türlü kültürel ilişkilerimizi geliştireceğiz” dedi.

 

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ise Azerbaycan’a, Ermenistan’ın her türlü zulmüne karşılık, Türkiye’nin Ermenistan ile futbol maçı yaptığını ve Türkiye’deki maça da Azerbaycan bayrağı sokulmadığını unutmadıklarını söyleyerek, kardeş devlet Azerbaycan ile iktidara geldikleri takdirde ilişkileri yeniden şekillendireceklerini belirtti. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —