Tarih: 03.05.2015 13:56

Dernek Başkanı kazada hayatını kaybetti

Facebook Twitter Linked-in

Bölgemizde oturan Giresun Teke Köyü Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Önal  Konya’da geçirdiği trafik kazasında vefat etti. Çayırova’da   oturan ve memleketi Giresun’un Teke Köyünün dernek başkanlığını yapmakta olan  2 çocuk babası Mehmet Önal’ın karıştığı kaza şöyle meydana geldi: Kaza, bu sabah saat 07.00 sıralarında Konya-Ankara Karayolu 60'ıncı kilometresinde meydana geldi.

45 yaşındaki Mehmet Önal yönetimindeki 41 U 5531 plakalı otomobil, iddiaya göre sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu kontrolden çıktı. Otomobil önce kanal şeklindeki refüje, ardından yeşil alanlı refüje çarptı. Çarpmanın şiddetiyle araç içinde sıkışan sürücü Mehmet Önal ve yanında bulunan Ağabeyi  50 yaşındaki Ahmet Önal, olay yerinde hayatını kaybetti.

Otomobilde bulunan Fevzi Önal ve Ahmet Güngör'de yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Selçuk Üniversitesi Selçuk Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Önal’ın  ve akrabasının cenazeleri önce Gebze’ye getirildi. Mehmet Önal ve Ağabeyinin cenazesi memleketi Giresun'da toprağa verilecek. Gebze Marmara Gazetesi olarak Merhumlara  Allah’tan Rahmet, kederli Ailelerine sabırlar diliyoruz.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —