Tarih: 17.03.2012 09:29

Derince’ye 100 yıllık hizmet!

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince Kent Konseyi Başkanı Naip Yıldırım ile konsey üyelerini kabul etti. Derince’de alt yapıdan üst yapıya önemli çalışmalar yaptıklarını hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Derince’nin 50-100 yıl sonrasını düşünerek adımlarımızı atıyoruz. Çocuklarımıza doğasıyla yemyeşil, deniziyle pırıl pırıl bir Derince bırakmak istiyoruz’’ dedi.

 

 

DERİNCE KENT KONSEYİ’NDEN ZİYARET

 

 

Derince Kent Konseyi Başkanı Naip Yıldırım ile konsey üyeleri, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Üç yıllığına göreve seçildiklerini aktaran ve konsey üyelerini Başkan Karaosmanoğlu ile tanıştıran Yıldırım, yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Yıldırım ile kent konseyi üyeleri, Büyükşehir’in Derince’de çok güzel hizmetlere imza attığını, eskiye oranla mükemmel bir ilçede yaşamaya başladıklarını söyledi.

 

 

DERİNCE KENDİNE GELMEYE BAŞLADI

 

 

Derince’yi ve Derincelileri çok sevdiğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kent konseyleri, daha yeni bir oluşum, ancak en kısa zamanda kentlerimiz için başarılı çalışmalara yapacağına ve bir kültür oluşturacağına inanıyorum. Derince’de ilçemizin eksiklerini iyi bilerek, güzel çalışmalar yaptık. Şimdi Derince kendine gelmeye başladı, cazibe merkezi haline geldi’’ ifadesini kullandı.

 

 

SIRADA ÖĞRETMENLER VADİSİ VAR

 

 

Çenedere, Çınarlıdere, Kaşkaldere gibi vadilere diktikleri binlerce ağaç ve oluşturdukları mesire alanlarıyla Derince’yi nefes alır hale getirdiklerini hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Şimdi sırada Öğretmenler Vadisi var. Diktiğimiz binlerce ağacın büyümesiyle Derince önemli ormanlık alanlara kavuşacak ve bir hava koridoru oluşacak’’ açıklamasını yaptı.

 

 

HALKIMIZLA DENİZE GİRECEĞİZ

 

 

Derince halkıyla denizi buluşturacaklarını da ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Derince sahillerini elden geçiriyoruz ve Karadeniz’den kum getirerek plajlar oluşturuyoruz. Yakın bir gelecekte Derince halkımızla bu plajlarda denize gireceğiz. Biz Derince’nin 50-100 yıl sonrasını planlayarak hareket ediyoruz. Hedefimiz çocuklarımıza daha temiz, daha ferah, daha yaşanabilir bir Derince bırakmak. Bunun için gece gündüz demeden çalışıyoruz’’ şekline konuştu.  

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —