Tarih: 30.01.2012 13:43

Derbent-Tuzla seferleri başladı

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Derbent-Tuzla arasında yol alacak otobüs seferlerini başlattı. Yarın (31 Ocak Salı) sona erecek olan tren seferlerinde vatandaşların mağdur olmaması için başlatılan seferler Derbent’ten 05.45’te Tuzla’dan ise 06.00’da start aldı. Yüksek Hızlı Tren (YHT) Projesi kapsamında yapılacak çalışmalar nedeniyle duracak olan tren seferlerine alternatif olarak 200 numaralı otobüsle ekspres sefer düzenleniyor. İlk günde seferlere tren seferlerinin devam etmesi ve kötü hava koşulları nedeniyle ilgi fazla olmadı.

 

 

GÜZERGÂH VE DURAKLAR

 

 

İlk gün vatandaşların fazla ilgi göstermediği seferlerin güzergahı,  Derbent’ten kalkan otobüsler şu duraklarda duracak: Köseköy Işıklar İstasyon, Kandıra Sapağı, Vilayet, Halkevi, Kuruçeşme, Derince Geçit, 95 Evler Kavşağı, Yarımca (Körfez Belediyesi Altı), Hereke, Tavşancıl, Dilovası, Gebze Mobil, Eskihisar Sapağı, Tuzla İstasyon ve İçmeler İstasyon. Soğuk hava ve tren seferlerinin halen devam etmesi sebebiyle ilk gün pek ilgi göremeyen seferler hakkında ayrıntılı bilgili www.kocaeli.bel.tr adresinde yer alıyor.

 

 

KENT KART ZORUNLU

 

Bu hattı kullanacak vatandaşlar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sınırlarında geçerli Elektronik Ücret Toplama Sistemi olan Kentkart almaları gerekiyor. Bunun dışında araçta para geçerli olmayacak ve bilet satışı yapılmayacak. Daha önce kendi kartları ile trenleri kullanan engelli, öğrenci vb. ücretsiz ya da indirimli kart kullanan yolcular, bu indirimden ve ücretsiz seyahat imkânından faydalanmak isteyenlerin Gebze KBB Hizmet Binasına ya da Kocaeli Fuar Alanı içerisindeki Seyahat Kartları Birimlerine müracaat etmeleri gerekiyor. Kentkart Bayileri www.kocaeli.bel.tr adresinden ya da www.kentkart.com.tr web adresinden ulaşılabilecek.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —