Tarih: 03.08.2012 17:22

Denize giren kişi ölü olarak bulundu!

Facebook Twitter Linked-in

Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı Erikli Sahili’nde denize giren bir kişi ölü olarak bulundu. Edinilen bilgiye göre, Uzunköprü’de ikamet eden, tatil için ailesiyle birlikte Erikli Sahili’ne gelen ve daha önce Uzunköprü’de Tapu Müdürlüğü’nde görev yaptığı öğrenilen Nurettin Mete (69), sabah saatlerinde yüzmek için sahile indi.

 

 

 

Kısa bir süre sonra sahilde bulunan vatandaşlar, denizde yüz üstü vaziyette hareketsiz duran birini görmesi üzerine harekete geçti. Denizin içinde sahile vatandaşlar tarafından çıkarılan Nurettin Mete’nin hayatını kaybettiği öğrenildi. Olay yerine gelen ambulans tarafından yapılan incelemede, Mete’de yaşam belirtisine rastlanmadı. Daha sonra ise olay yerine Erikli Jandarma Komutanlığı ekipleri çağrıldı. Yapılan incelemenin ardından Nurettin Mete’nin cesedi, Keşan Devlet Hastanesi morguna getirildi.

 

 

Mete’nin cesedi, burada yapılan incelemenin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Nurettin Mete’nin kalp ve şeker hastalığı bulunduğu, muhtemel ölüm sebebinin ise kalp krizi olduğu tahmin edildi.

Mete’nin Uzunköprü Tapu Müdürlüğü’nden emekli olduğu da öğrenildi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —