Tarih: 19.05.2017 10:22

Deniz Türüç fırtına oluyor

Facebook Twitter Linked-in

Süper Lig'de gelecek sezon zirve mücadelesi vermek için güçlü bir kadro oluşturmaya çalışan Trabzonspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yurt dışı ve yurt içinde transfer çalışmaları yapan bordo-mavililer, bir süredir gündemlerinde olan Kayserispor’un başarılı oyuncusu Deniz Türüç için sarı-kırmızılı yönetimle masaya oturmaya hazırlanıyor. Bordo-mavililer, 3 milyon Euro bonservis bedeli bulunan Deniz Türüç için Kayserispor’a 1 milyon 500 bin Euro’nun yanı sıra 2 futbolcu önermeye hazırlanıyor. Gelecek sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Deniz Türüç için Kayserispor Başkanı Erol Bedir ile Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın önümüzdeki hafta bir araya gelmesi bekleniyor. Aytaç Kara’nın sarı-kırmızılı kulübe kiralanması konusunda prensip anlaşmasına vardığı öğrenilen her iki kulüp başkanının, Deniz transferini de görüşeceği belirtilirken, Trabzonspor, bu transfer için ayrıca Sefa Yılmaz, Musa Nizam ve Muhammet Demir üçlüsünden birini daha Kayserispor'a önerecek.

Zirve yarışı bizi ilgilendirmiyor

Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, şampiyonluk yarışının kendilerini ilgilendirmediğini belirterek, ligde kalan tüm maçları kazanarak Avrupa kupalarına katılmayı arzuladıklarını söyledi. Ahmet Çubukçu, Süper Lig’in ikinci yarısında çok önemli bir çıkışa imza attıklarını ancak son haftalarda yaşanan puan kayıplarıyla üzüldüklerini vurguladı. Çubukçu, şampiyonluk yarışının kendilerini ilgilendirmediğini belirterek, "Bu bizim dışımızda gelişen bir hadise, o yüzden şampiyonluk yarışı bizi ilgilendirmiyor. Biz, her maçımızı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Sahamızda oynayacağımız Başakşehir maçını kazanarak son haftalarda yaşadığımız puan kayıplarının ve moral bozukluğunun önüne geçmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Muharrem Usta: 2010-11 şampiyonu Trabzonspor'dur

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta Kocaeli’nin Gebze ilçesinde katıldığı Trabzonlular Festivali'nde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şike süreciyle ilgili bugün İsviçre'ye gideceklerini belirten Usta, “İsviçre’de şike ile ilgili bizim bir hukuk büromuz var. Onlarla FIFA süreci ile ilgili son bir değerlendirme yapacağız. Başvuru ile ilgili durumumuzu şekillendirmiş olacağız. Sabah (Bugün) avukat arkadaşlarla birlikte İsviçre’ye gidiyoruz. Gelinen süreçte iki yol kalmış gibi gözüküyor. Birisi direk FIFA’ya başvurmak. Diğeri ise İsviçre Federal Mahkemesi'nin ardından FIFA’ya başvurmak. Onu değerlendireceğiz. Hangi yol olması gerekiyor. Hukuki bir süreç bu. Orada da bir hata olsun istemiyoruz. Yarın (Bugün) onun kararını vereceğiz. Önümüzde ki bir hafta on gün içerisinde de yarın ki (Bugün) görüşmemize göre başvurumuzu gerçekleştirmiş olacağız. ” dedi. Usta, şike sürecinin mücadelesini sürdüreceklerini belirterek, “Her zaman söylüyoruz. Trabzonspor 2010-2011 sezonu için tüm Trabzonluların gözünde, kalbinde, hislerinde her türlü o yılın şampiyonu olan takımdır. Futbolun dışında o davanın mücadelesi her zaman sürecektir” diye konuştu. Hafta sonu oynanacak Trabzonspor-Başakşehir ve ardından İstanbul'da oynanacak Fenerbahçe maçlarını da değerlendiren Usta, “Başakşehir için de bizim için de ne olursa olsun hedeflerin olduğu bir maç. Fenerbahçe maçları her zaman önemli maçlar olmuştur. Umuyorumki seyir zevki yüksek maçlar olur” ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —