• BIST 100

    11232,94%2,05
  • DOLAR

    42,56% 0,09
  • EURO

    49,64% 0,16
  • GRAM ALTIN

    5764,42% 0,33
  • Ç. ALTIN

    9304,17% 0,25

Deniz Kum Güneş Eşliğinde Kitap Festivali

İstanbul'da Şile Belediyesi tarafından "deniz, kum, güneş ve kitap" sloganıyla gerçekleştirilen, 10 gün sürecek olan Şile Kitap Festivali başladı.

GÜNDEM 29.07.2017 15:48:00 0
Deniz Kum Güneş Eşliğinde Kitap Festivali

İstanbul'da Şile Belediyesi tarafından "deniz, kum, güneş ve kitap" sloganıyla gerçekleştirilen, 10 gün sürecek olan Şile Kitap Festivali başladı. 54 yayınevinin stant açtığı festival ilçede gerçekleştirilen ilk kitap festivali olma özelliği taşıyor.

İlçenin turizmle birlikte kültür ve sanat alanında da adını duyurmayı amaçlayan Şile Belediyesi, bir ilki gerçekleştirerek 10 gün boyunca sürecek olan Şile Kitap Festivali düzenledi. Şile Limanı'nda kurulan alanda yapılan kitap festivalinin açılışına AK Parti Milletvekilleri İsmet Uçma, Hulusi Şentürk, Şile Kaymakamı Salih Yüce, Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu ile yayınevlerinin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Yapılan konuşmaların ardından Şile Kitap Festivali'nin açılışı yapıldı. Açılışa katılan isimler daha sonra kitap stantlarını gezdi. Festivalin ilk gününde belediyecilik ve siyaset üzerine 19 kitabı bulunan AK Parti Milletvekili Hulusi Şentürk, Şilelilerle bir araya geldi. Söyleşi yapan Şentürk, sonrasında ise sevenleri için kitaplarını imzaladı. Şentürk'e kitabını ilk imzalatan ise Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu oldu. Tabakoğlu, Şentürk'ün belediyecilik alanında yazdığı bir kitabı alarak imzalattı.

Şile Kitap Festivali hakkında konuşan Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, "Şile'de şuanda gerçekleştirdiğimiz festival aslında bir kitap fuarı. Bir turizm ilçesi yaz döneminde ve iklimin en uygun olduğu dönemde misafir ağırladığı bir dönemde hemen Şile Bezi Festivali'nin akabinde kitap festivali adı altında bu etkinliğe ev sahipliği yapıyoruz ve bu konudaki ilk festivalimiz. Bir kitap fuarının Şile'de ilk gerçekleşiyor olmasını önemsiyorum. 70'in üzerinde standımızda 54 tane yayınevimizin kitaplarının bulunduğu bir organizasyon. Yazarlarımızın araştırmacılarımızın konuşmalarıyla kitaplarını tanıtımıyla imza günleriyle dolu dolu 10 günlük bir festival gerçekleştireceğiz. Şile'de festival zamanı diye bir söylemle ifade edebiliriz. Tüm misafirlerimizi Şile'ye kültür ve sanata doymaya davet ediyorum. Tatil yaparken aynı zamanda bilgi sahibi olmaya, deneyim elde etmeye Şile'yi tanımaya keşfetmeye davet ediyorum" dedi.

'Deniz, kum, güneş ve kitap" sloganı ile yola çıkan Şile Belediyesi, bu yıl ilkini düzenlediği Şile Kitap Festivali ile 54 yayınevi tarafından kurulan 70 stantla yüzlerce kitabı Şilelilerle buluşturdu. 28 Temmuz-6 Ağustos tarihleri arasında devam edecek olan kitap festivalinde 10 gün boyunca birbirinden ünlü yazarlar imza günü ve söyleşi düzenleyecek.

Festival kapsamında 28 Temmuz'da Hulusi Şentürk ve Fatih Çıtlak, 29 Temmuz Sunay Akın, 30 Temmuz İlber Ortaylı, 31 Temmuz Pelin Çift, 1 Ağustos Mete Yarar, 2 Ağustos Melih Tuğtag, 3 Ağustos Kahraman Tazeoğlu, 4 Ağustos Mehmet Ali Bulut, 5 Ağustos Şermin Çaktakçı, 6 Ağustos Aşkım Kapışmak Şileli vatandaşlarla ve okurlarıyla buluşacak.

Deniz Kum Güneş Eşliğinde Kitap Festivali

Deniz Kum Güneş Eşliğinde Kitap Festivali

Deniz Kum Güneş Eşliğinde Kitap Festivali

Samsun’da iki yaşlı adamın kavgasını araya girenler önledi

Kars’ta 5 yıl hapis cezası bulunan 1 kişi yakalandı

Arpaçay Kaymakamlığı’ndan yeni evlenenlere beyaz eşya desteği

Elazığ Belediyesi vatandaşları dolandırıcılara karşı uyardı

Kars’ta jandarmadan "En İyi Narkotik Polisi Anne" eğitimi

Çorum Belediyesi’nden 2025 yılında 364 milyon TL’lik su yatırımı

Aydın dağları sağlıklı kestane ağaçlarıyla donatılıyor

600 bin liralık hırsızlık trafik kazasıyla ortaya çıktı

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’ne bir TÜBİTAK desteği daha

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 170 yeni aracı hizmete başladı

Sağanak sonrası evinde mahsur kalan kadını ekipler kurtardı

Şehit polis memuru Emre Albayrak için İstanbul İl Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi

Başkan Dumandağ: ’’Ticaret Borsası olarak üreticimizin sesini en doğru şekilde duyurmaya devam edeceğiz’’

Ailesini katleden sanık cinayetleri kabul etmedi

Kayseri’de 3 polis aracına çarparak kaçan şüpheli araç lastiklerine ateş edilerek yakalandı

Keşan’da motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Samsun’un 11 aylık kaza bilançosu: 42 ölü, 7 bin 960 yaralı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Oscar ödüllü Filistinli yönetmen Basel Adra’yı kabul etti

Sivas’ta çaldıkları Kangal köpekleriyle Kayseri’de yakalandılar

Eğitim Bir-Sen’den Manisa’da Genişletilmiş İl Divan Toplantısı

Batman’da hafif ticari araç yapay gölete uçtu, sürücü yaralandı

Sinop’ta kültür buluşması

Kayıp baş arama çalışmalarında acılı baba, Vali Erin’e sarılarak gözyaşlarına boğuldu

Vali Selçuk Aslan, öğrencilerle bir araya geldi

Çetin Akdeniz, Sakarya’da sahne alacak

1600 metrelik yenileme

SAÜ, UI GreenMetric 2025’te Türkiye’de 12’nci sıraya yükseldi

15 dosyadan aranan şahıs yakalandı

Adıyaman’a yeni bir taziye evi daha kazandırılıyor

Avcılar’da ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobil apartmanın bahçesine uçtu: 2 yaralı

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 15 11 1 3 21 36
2.TRABZONSPOR A.Ş. 15 10 1 4 14 34
3.FENERBAHÇE A.Ş. 15 9 0 6 18 33
4.GÖZTEPE A.Ş. 15 7 3 5 9 26
5.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 14 7 4 3 7 24
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 14 6 4 4 -1 22
8.KOCAELİSPOR 15 5 6 4 -3 19
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 6 5 3 17
10.CORENDON ALANYASPOR 14 3 4 7 -1 16
11.TÜMOSAN KONYASPOR 15 4 7 4 -4 16
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 3 6 6 -6 15
13.GENÇLERBİRLİĞİ 15 4 9 2 -4 14
14.KASIMPAŞA A.Ş. 15 3 7 5 -7 14
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 14 4 8 2 -11 14
16.İKAS EYÜPSPOR 15 3 8 4 -8 13
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 15 2 6 7 -17 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 15 2 11 2 -16 8

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.