Tarih: 01.05.2012 13:03

Demir almak isteyen vatandaş dolandırıldı!

Facebook Twitter Linked-in

Çayırova’da dolandırıldığını iddia eden bir kişi, Çayırova Polis Karakoluna gelerek ifade verdi. İnşaat sektöründe çalışan ve müteahhitlik yaptığı öğrenilen 52 yaşındaki Ramis G., kendisine demir sattığı fakat demirleri alamadığını söylediği gerekçesiyle Alim isimli şahıstan şikayetçi oldu.

 

 

 

Alınan bilgilere göre Ramis G.’nin ismen tanıdığı Alim isimli şahıs kendisine ucuz demir getirtebileceğini söyledi. Hatay’da tanıdığı olduğunu söyleyen Alim isimli şahıs, tanıdığının telefonunu Ramis G.’ye vererek irtibat kurmasını istedi. Aldığı telefon numarasını arayan Ramis G.’ye demir fabrikası olduğunu ve uygun bir fiyata kendisine demir gönderebileceğini söyleyen şahıs, Ramis G.’den 155 Bin TL göndermesini istedi.

 

 

 

155 Bin TL’yi hesaba yatıran Ramis G., ise demirin kendisine ulaşmadığını aradığında ise telefonların kapalı olduğunu ve dolandırıldığını anladı. Olayla ilgili polise suç duyurusunda bulunan Ramis G., dolandırıldığını söyleyerek şikayetçi oldu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —