Tarih: 26.02.2021 08:23

DARICALI ÖGRETMENLERİN PROJELERİ GÖZ DOLDURUYOR

Facebook Twitter Linked-in

Darıcada  görev yapan iki  öğretmenin kuruculuğunu yaptığı ve Türkiye'nin çeşitli illerinden öğretmenlerin dahil olduğu eTwinning 'Dijital Ayak İzim'  projesi, pandemi sürecinde öğrencilerle gerçekleştirilen etkinliklerle göz doldurmaya devam ediyor.

Darıca Faik Şahenk İlkokulu öğretmeni Rabia Yılmaz ve Servet Çambol İlkokulu öğretmeni Gülkız Karagöz ün kurucusu olduğu 'Dijital Ayak İzim ' projesi başarılı bir şekilde devam ediyor

ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ DESTEKLİYORUZ

Faik Şahenk İlkokulu Müdürü Mustafa Sağdıç, Okul olarak gelişimsel anlamda her türlü projeye destek verdiklerini belirterek, "Projeyi hayata geçiren ve projeye dâhil olan öğretmen ile öğrencileri kutluyorum. İçinde bulunduğumuz süreçle birebir bağlantılı olan projede ki öğretmen ve öğrencilerimizi desteklediklerini söyledi.

ÇALIŞMALAR SÜRECEK

Çocuklarla güvenli internet kullanımı konusunda bilgiler veren, internet kullanımında kişisel güvenlik için yapılması gerekenleri anlatan, bu konuda atılacak adımlar ile ilgili uygulamalar yaptıran projede çocuklar hem eğlenirken hem de kişisel gelişimlerine katkıda bulunacak. çalışmaları öğreniyorlar. 9 Şubat Güvenli internet gününde internet dünyasının otorite sayılan isimlerinden Bugra Ayan'ı konuk eden proje ekibi her ay farklı ve otorite sayılacak kişileri öğrenci ve öğretmenleri ile bir araya getiriyor.Bu doğrultuda 5 Mart'ta da Yeşim Özen Açıl öğrencilere güvenli internet konusunda Teknolojik Masallar anlatacak. Yine 9 Mart'ta Kayhan Karlı ile öğretmenleri bir araya getirecek olan proje ekibi bu heyecanlı süreçte çalışmalarını özenle sürdüreceklerini altını çizdiler.

 HABER MERKEZİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —