Tarih: 25.11.2013 17:50

Darıcalı öğretmenler birlikte eğlendi!

Facebook Twitter Linked-in

Bayramoğlu Basın İlan Kurumu’nda düzenlenen akşam yemeğinde bir araya gelen öğretmenler yemeğin ardından canlı müzik eşliğinde bol bol  halay çektiler. 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama yemeğine Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Öztosun, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, okul müdürleri ve öğretmenler katıldılar. Yemeğin ardından yapılan konuşmalarda Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Öztosun Darıca Ailesi olarak bu güzel günde kendilerini bir araya getiren Başkan Karabacak’a teşekkür ederken,tüm eğitim camiasının bu güzel gününü tebrik etti.

 

Öğretmenlik fedakarlıktır

 

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise öğretmenlik mesleğinin dünyanın en kutsal ve en çok fedakarlık gerektiren mesleklerinin başında geldiğine vurgu yaparken “bir milletin milli, ahlâki ve kültürel yönden güçlü olması ve medeni milletler seviyesine erişmesi ancak  öğretmenlerinin başarılı  çalışmalarına bağlıdır.

 

Bu kutsal mesleği  diğer birçok meslekten ayıran en önemli özellik, malzemesi ve meyvesinin insan olmasıdır. Öğretmenlerimiz ömür boyu öğrenen ve öğreten insan olmak gibi bir ayrıcalığa sahiptir. Bu duygu ve düşüncelerle güçlü ve modern bir ülke olma yolunda hızla ilerleyen ülkemize  en büyük hizmeti veren, gençlerimizi emanet ettiğimiz,onları hayata hazırlayan , fedakar ve cefakar bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyorum.” diyerek duygularını dile getirdi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —