Tarih: 16.07.2020 07:24

Darıca'da yaşlı adamı çalışanı ve kız arkadaşının öldürdüğü ortaya çıktı

Facebook Twitter Linked-in

Olay, 11 Temmuz günü Kocaeli'nin  Darıca  ilçesi Bayramoğlu Mahallesi Balcı Sokak'ta meydana geldi. Hobi bahçesinde suyun boşa aktığını fark eden bir kişinin durumu polise bildirmesi üzerine olay yerine gelen ekip, Hüseyin Erdem Sanlıer'i serada hareketsiz halde buldu.

Olay yerine çağırılan 112 Acil Sağlık ekibi, Sanlıer'in hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemelerde yaşlı adamın başına kürekle vurulduğu belirlendi ve vücudunda darp izlerine rastlandı. Serada ve evinde yapılan incelemelerde ise içeride bulunan kasanın tamamen boşaltıldığı ve kapıda duran halk arasında kaplumbağa olarak bilinen mavi arabanın çalındığı anlaşıldı. Polisin çalışmalarının tamamlanmasının ardından yaşlı adamın cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

 YANINDA ÇALIŞAN ÇOCUK ÖLDÜRMÜŞ 

 Yaşlı adamın cinayetini çözmek için çalışma başlatan Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri, araştırmaya Sanlıer'in yanında çalışan O.C.E. isimli 18 yaşından küçük çocuk ile başladı. Ekiplerin araştırması esnasında, seranın önünden çalınan mavi renkli otomobil Körfez ilçesindeki Hereke sahilinde bulundu. Araştırmayı derinleştiren ekipler, cinayeti O.C.E. isimli çocuğun D.Ç. isimli kız arkadaşıyla birlikte işlediğini belirledi. Şüpheliler,  İstanbul ve Kocaeli'de eş zamanlı düzenlenen operasyonla yakalandı. 

 Adliyeye sevk edilen şüphelilerden D.Ç.’nin, ifadesinde, yaşlı adamı kendisine sarkıntılık ettiği için kürekle öldürdüğünü iddia ettiği öğrenildi.Şüpheliler emniyette yapılan işlemlerinin tamamlanmasının ardından Gebze Adliyesi'ne sevk edildi.

 HABER MERKEZİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —