Tarih: 10.07.2012 11:51

Darıca’da üst yapı çalışmaları sürüyor

Facebook Twitter Linked-in

Bozuk olan yollar temizlenerek düzenlenip tekrar asfaltlanıyor. Kaldırımlara renkli parkelerle döşenirken ayrıca engelliler için kabartmalı taşlar konuluyor.   

 

YOL GÜVENLİĞİNE ÖNEM VERİYORUZ

Darıca’daki parke ve asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı, kentin tüm bölgelerinde bu tür çalışmaların yoğun olduğunu ifade etti. Genel Sekreter Ersin Yazıcı, “Bu çalışmalarda vatandaşımıza en iyi şekilde hizmet etmek için çalışıyoruz. Çalışmalarımızda kalite ve yol güvenliğine dikkat ediyoruz. Yaptığımız yollarda kaldırımlarda engelli rampaları ve trafik işaret ve çizgilerine de gereken önemi veriyoruz” dedi. Genel Sekreter Yazıcı’ya Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Yazıcı ve Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Altay da eşlik etti. 

 

YOLLAR ASFALT VE GRANİT

Darıca merkezde süren çalışmalar kapsamında bin 200 metre uzunluğundaki Kaplan caddesinin genişliği 12 metreye çıkarıldı. Caddenin 300 metresi granit, 800 metresi de asfalt olarak yapılıyor. 400 metre uzunluğundaki Karaarslan Caddesindeki çalışmada ise granit ve küp taş kaplama işleri yapıldı. Cumhuriyet Caddesinde de 110 metrelik kısım granit ve küp taşla kaplandı.

 

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Darıca Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi, Kuştepe, Umut sokak, Sıra Sokak, 1605 sokak ve pek çok sokakta asfaltlama ve düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmalar alt yapısı tamamlanmış olan bölgelerden başlayıp diğer bölgelerde de devam edecek.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —