Tarih: 20.08.2015 11:06

Darıca'da şölen alanı büyük ilgi görüyor

Facebook Twitter Linked-in

Ülkemizin değişik yörelerinden il derneklerinin açtıkları stantlarda dernekler kendi yöresel kültürlerini tanıtma fırsatı yakalarken, ziyaretçilerde hem değişik kültürleri tanıma hem de değişik yörelerin yiyecek ve içeceklerinin tadına bakma fırsatı yakalıyor.

Hemen hemen her akşam değişik bir derneğin standını ziyaret ederek, dernek yönetimi ve vatandaşlarla iç içe olan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise bu yıl ki etkinliğin iptal edilmesine rağmen, Darıca ve böğe halkının her akşam sahile akın ettiğini ifade ederek, ülkenin birlik ve beraberliğinin en güzel örneklerinin Darıca’da yaşandığına dikkat çekti. Karabacak, "Her ne kadar bu yıl ki etkinliklerimiz iptal edilse de dernek stantlarımızda vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyoruz.

Her akşam farklı bir il derneğinde insanlarımızla hasbihal ediyor, illerimizin örf, adet, gelenek ve göreneklerini yaşatmaya çalışıyoruz. İnşallah önümüzdeki senelerde hep birlikte şölen havası içinde etkinliklerimizi devam ettireceğiz" diyerek düşüncelerini açıkladı. Diğer yandan bu yıl tamamlanarak hizmete açılan Şölen Tören Alanı ve Şölen Ateşi vatandaşların büyük beğenisini kazanırken, vatandaşlar şölen ateşinin önünde hatıra fotoğrafları çektirmeyi de ihmal etmiyorlar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —