Tarih: 07.10.2015 08:19

Darıca'da rota 3 puan

Facebook Twitter Linked-in

Kötü günleri geride bırakmak isteyen sarı-yeşilli temsilcimiz tüm planlarını 3 puan üzerine kurmuş durumda. Tavşanlı Ada Stadı’ndaki mücadele saat 15.30’da başlıyor.

Üzerinde dolaşan kara bulutları 3-1’lik Manavgat galibiyetiyle dağıtan Darıca G.B. 7’ıncı maçını bugün deplasmanda Tavşanlı Linyit ile oynuyor. Dün öğleden sonra maçın oynanacağı Kütahya’nın Tavşanlı ilçesine hareket eden ve burada Nehir Termal Otel’de kampa giren sarı-yeşilli ekibimiz galibiyete odaklanmış durumda. Cezası sona eren Uğur Daşdemir ilk 11’e dönerken, kırmızı kart cezalısı Can ise takımdaki yerini alamayacak. 

ÇIKIŞA GEÇME ZAMANI
Manavgat galibiyetinin anlam kazanması için Tavşanlı Linyit’i de yenmeleri gerektiğini oyuncularına anlatan teknik direktör Yavuz İncedal, “Kazanamama stresini yendik. Şimdi çıkışa geçme zamanı. Önce Tavşanlı Linyit’i, ardından hafta sonu oynayacağımız Dardanel maçını mutlak kazanmalıyız” ifadelerini kullanarak takıma motive etmeye çalışıyor.

ATAŞ YÖNETECEK
Öte yandan bugünkü maçta Cihan Ataş düdük çalacak. İstanbul bölgesi hakemi olan Ataş, Darıca’nın 29 Eylül 2013’de oynadığı ve 3-0 galip geldiği Elazığ Belediyespor maçını yönetmişti. Ataş’ın yardımcılıklarını Mehmet Yıldırım ve Tuncay Çalıkoğlu yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Okan Akın.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —