• BIST 100

    14155,46%0,76
  • DOLAR

    42,69% 0,23
  • EURO

    50,15% 0,06
  • GRAM ALTIN

    5897,70% 0,71
  • Ç. ALTIN

    9533,17% 2,62

Darıca'da icradan satılık villa

Darıca'da 8+1 villa icradan satışa çıkarıldı

EKONOMİ 18.09.2019 13:29:00 0
Darıca

Kocaeli’de de hemen hemen her gün onlarca icra satışı gerçekleştiriliyor. İşte o icra satışlarından biri önümüzdeki günlerde Darıca’da gerçekleştirilecek. Bu kez icradan satışa çıkarılacak taşınmaz bir tripleks. 8+1 olan ve 2 de banyosu bulunan bu tripleks ev tam 410 metrekare.

Darıca Piri Reis Mahallesinde bulunan bu lüks tripleks villa, 25 Ekim tarihinde saat 11:00’de Gebze Adalet Sarayı Mezat Salonunda satışa çıkarılacak. Toplam 410 metrekare olan, 8 odası, bir salonu iki de banyosu bulunan bu tripleks villa için belirlenen muhammen bedel ise tam 2 milyon 378 bin TL. 

Verilen ilanda 8+1’lik lüks tripleks villa için şu bilgilere yer verildi: “Kocaeli İl, Darıca İlçe, 1143 Ada, 1 Parsel, C BLOK ZEMİN-1 Nolu Bağımsız Bölüm Satışa konu taşınmaz, Kocaeli İli, Darıca İlçesi, Piri Reis Mahallesi, 1143 ada, 1 nolu parsel, C Blok, Bodrum kat + zemin + 1. Normal kat (1) nolu trableks mesken,Yelken Kaya Evleri Sitesinde konumludur. Parsel doğu yönünde Yelken Kaya Caddesine cepheli, batı yönünde ise denize yaklaşık 30 m. mesafededir.

Parsel üzerinde 5 adet benzer nitelikte yapı bulunmaktadır. Yapılar müstakil olup etrafı bahçe duvarı ile çevrilidir. Kapanmaz Marmara Denizi manzarası ve açık yüzme havuzu mevcut olup Site bakımlıdır. C Blok 1 bağımsız bölüm nolu taşınmaz, bodrum katı, zemin kat ve 1 normal kat olmak üzere üç katlı müstakil yapıdır. Binanın bodrum katında salon, bir adet oda, mutfak, banyo - wc, zemin katında salon, iki adet oda, antre, hol mutfak, banyo, birinci normal katında ise 4 adet oda, banyo ve hol bulunmaktadır. Satışa konu taşınmazın zeminkatı 130 m2 dir. Toplamda 410,00 m12 alanlıdır. Dairenin salon ve oda zeminleri laminant kaplama, duvarları saten boyalı, tavanları kartonpiyerlidir. Mutfak ve hol zeminleri karo seramik kaplama, duvarları saten boyalıdır. Mutfak dolap MDF malzeme olup tezgahı takılmıştır. Banyo ve wc zeminleri karo seramik kaplama duvarları ise zeminden duvara kadar fayans kaplıdır. Dış Kapısı ahşap kapı, iç kapıları ahşap kapı pencere doğramaları ahşap doğrama olup pencereleri kepenklidir. Asansörlü binannın ısıtma sistemi doğalgaz yakıtlı kombi sistemlidir. C Bloğun 1 nolu bağımsız bölümün kendisine ait deniz ile blok arasında konumlu arıtma sistemli 30 m2 alanlı açık yüzme havuz bulunmaktadır. Bahçesi bakımlı olup bahçeden ve yüzme havuzundan da kapanmaz deniz manzarası vardır.

Satışa konu tiripleks mesken nitelikli taşınmaz, genellikle yazlık olarak kullanılan site içi ve müstakil yapıların olduğu rağbet gören bir bölgede konumludur. Hemen bitişiğinde İş Bankası tesisleri bulunmaktadır. Ulaşım problemi yoktur. Yakın çevresi, konut fonksiyonlu gelişmiştir. Her türlü Belediye, kamu kurum hizmetlerinden yararlanmaktadır. Denize 30 m mesafede olması ve hali ile kapanmaz deniz manzarası ve özel açık yüzme havuzu olması değeri artıran etkenlerdendir. Taşınmaz, 31.12.2019 tarihinden önce kesinleşirse % 8; 31.12.2109 tarihninden sonra kesinleşirse % 18 olarak hesaplanacaktır. Taşınmazın çevresinde serbest piyasada emsal alım satımları ve meri imar durumu da dikkate alınarak yapının bulunduğu arsanın değeri ve Parsel üzerindeki yapı 4. sınıf (B) gurubu yapı sınıfında olup Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 2017 yılı Yapı Yaklaşık Maliyetleri tablosuna göre amortisman payı düşüldükten sonra arsanın değeri 2.002.000,00 TL'sı, binanın değeri ise 376.749,00 TL.'sı olup toplam değeri 2.378.749,00 TL.'sıdır.”

 

Trump: (Suriye’de öldürülen ABD askerleri) "Bu saldırıya çok ciddi bir yanıt verilecek"

Konya’da otomobil refüje çıktı: 3 yaralı

Mardin’de "Galatasaray Adnan Polat Spor ve Eğitim Merkezi" için protokol imzalandı

Elazığspor’dan olaylara ilişkin açıklama

Galatasaray, ligde deplasmanda 2 maç sonra kazandı

Galatasaray, Antalyaspor’a karşı yenilmezlik serisini 19 maça çıkardı

Victor Osimhen cezalı duruma düştü

Mauro Icardi bu sezonki 8. golünü kaydetti

Efeler Ligi: Ziraat Bankkart: 0 - Halkbank: 3

Türkchopper MC, Bilecik’te faaliyete başladı

Fethiye’de hafif ticari araç, elektrikli bisiklete çarptı: 1 ölü

Yolun karşısına geçmek isterken otomobil çarptı: 1 yaralı

Leroy Sane’den ligde üst üste 3 gol

Roland Sallai’den bu sezonki ilk gol

Victor Osimhen ligde 6. golünü attı

Serdal Adalı’nın hak mahrumiyeti cezası kaldırıldı

AK Parti Gediz İlçe Başkanı Osman Yılmaz görevinden istifa etti

Trendyol Süper Lig: Antalyaspor: 1 - Galatasaray: 4 (Maç sonucu)

İSKİ çalışanından tepki çeken görüntüler: Önce boruyu kesti, sonra tamire geldi

Çopuroğlu’ndan Özgür Özel’e görüntülü cevap

ABD, Belarus’a yönelik potasyum yaptırımını kaldırdı

Minik motokrosçu Poyraz Kalender sezonu şampiyonlukla tamamladı

Havza’da Kızılay Gençlik Buluşması

Avrupa Ümitler Taekwondo Şampiyonası’nda 5 madalya

Muhammed Salah, Premier Lig tarihine geçti

Hırdavat dükkanı alev topuna döndü, ekipler seferber oldu

Trendyol Süper Lig: Antalyaspor: 0 - Galatasaray: 2 (İlk yarı)

BM Genel Serkteri Guterres: "Bugün Irak, güven ve istikrar içinde olan bir ülkedir"

Sivas’ta trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Hakkari’de ’torbacı’ operasyonu

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 15 11 1 3 21 36
2.TRABZONSPOR A.Ş. 15 10 1 4 14 34
3.FENERBAHÇE A.Ş. 15 9 0 6 18 33
4.GÖZTEPE A.Ş. 15 7 3 5 9 26
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 15 7 4 4 7 25
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 15 6 4 5 -1 23
8.KOCAELİSPOR 15 5 6 4 -3 19
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 6 5 3 17
10.CORENDON ALANYASPOR 15 3 4 8 -1 17
11.TÜMOSAN KONYASPOR 15 4 7 4 -4 16
12.GENÇLERBİRLİĞİ 16 4 9 3 -4 15
13.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 3 6 6 -6 15
14.KASIMPAŞA A.Ş. 16 3 7 6 -7 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 15 4 8 3 -11 15
16.İKAS EYÜPSPOR 15 3 8 4 -8 13
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 15 2 6 7 -17 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 15 2 11 2 -16 8

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.