Tarih: 16.06.2012 10:04

Darıca'da Giresunlular gecesi!

Facebook Twitter Linked-in

 

Darıca Belediyesi tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen Şehirler ve Kültürler Kaynaşmasında sahnede Giresunlular Derneği vardı. Darıca Sahilinde bulunan amfi tiyatroda düzenlenen Giresunlular Gecesine Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Emniyet Müdürü Süleyman Kaçmaz, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Giresun Dernekleri Federasyon Başkanı Süleyman Karaman, İl Genel Meclis üyeleri, Darıca Belediyesi Meclis üyeleri, dernek başkanları ve binlerce vatandaş katıldı.

 

FOLKLÖR EKİBİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

 

Giresun Folklör ekibinin birbirinden güzel gösterileriyle başlayan gece,Giresunlu türkücü Köksal’ın konseriyle devam etti.Gecenin açılış konuşmasını yapan Giresun Çamoluklular Dernek Başkanı Veysel Yalçınkaya, “Darıca Belediyesi tarafından düzenlenen Şehirler ve Kültürler Kaynaşmasında memleketimiz Giresun’un gecesinde sizlerle birlikte bulunmanın büyük mutluluğunu yaşıyorum.Gecemizin en güzel şekilde geçmesi için gereken tüm hazırlıkları yaptık bu aşamada bizlere katkıda bulunan herkese teşekkür ediyor,hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

 

BİR KARDEŞLİK PROJESİ

 

Horonun durmadığı ve coşkunun kesilmeden sürdüğü Giresunlular Derneği gecesinde selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak Şehirler ve Kültürler Kaynaşmasının bir kardeşlik projesi olduğuna vurgu yaptı. Karabacak,  “Yarımada üzerine kurulmuş, yeşil ve mavinin kucaklaştığı, inci kenti Giresunlu hemşerilerim hepiniz gecemize hoş geldiniz. Göreve geldiğimiz günden itibaren sizlere en iyi şekilde hizmet etmek için, her zaman elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Bu gün burada kültürleri kaynaştıran, farklı yöreden binlerce insanı buluşturarak birbirlerini tanıma imkanı veren ve tüm bu güzellikleri bir şölen havasıyla gerçekleştiren bu projemize verdiğiniz destekten ve göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı hepinize teşekkür ediyorum.

 

 

 

ŞARKILAR BÜYÜLEDİ

 

Altı yıldır birlikte yürüttüğümüz Şehirler ve Kültürler Kaynaşması artık tüm Türkiye tarafından bilinen, yazılı ve görsel medyanın yakından takip ettiği önemli bir proje haline geldi. Bu yola birlikte çıktığımız dernek başkanlarına ve yöneticilerine teşekkür ediyor herkese iyi eğlenceler diliyorum” dedi. Protokol konuşmalarının ardından gecede sahne alan sanatçılar Havva Nur ve Nurettin Bay söyledikleri birbirinden güzel hareketli şarkı ve türkülerle Darıca Sahilini dolduran binlerce insana unutulmaz bir müzik ziyafeti sunduğu gece Bizim Gönül konseri ile sona erdi.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —