Tarih: 04.12.2013 12:52

Darıca’da engellere yer yok!

Facebook Twitter Linked-in

Sancaktepe Sosyal Tesisleri’nde yapılan programda engelli vatandaşlarla bir araya gelen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak Mediha ile Ülker çiftiyle birlikte pasta keserken, Prof.Dr. Fatih Döner’de engelli ailelerinin eğitimi ve sosyal hakları konusunda bir eğitim semineri verdi.

 

Yaşam kalitesini artırmak için çalışıyoruz

 

Programda kısa bir konuşma yapan Başkan Karabacak, her sağlıklı bireyin bir engelli adayı olduğunu unutmaması gerektiğinin altını çizerken, herkesin engellerin aşılması ve engelli vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarının giderilmesi adına üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerekliliği üzerinde durdu.

 

Başkan Karabacak ”ilçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini artırmak, toplumsal üretime katkıda bulunmalarını sağlamak , değişik kurslarla hayata tutunmalarını sağlamak, sosyal ve kültürel etkinliklerle  yaşam koşullarını iyileştirmek amacıyla hizmete açtığımız ve yıllardır başarıyla hizmet veren Darıca Belediyesi Engelliler Merkezi’miz vasıtasıyla yaptığımız çalışmalarla engellerin aşılması adına çalışmalara imza attık.

 

Engelli bireyi olan vefakar ailelerimiz ve engelli vatandaşlarımızın hayata tutunmaları adına her türlü katkı ve çabayı sunmaya devam edeceğiz.” diyerek düşüncelerini dile getirdi. Daren ayrıca üyelerini Gebze Center’da elleri ve kolları olmayan bir gencin hayata tutunmasını anlatan “ Tamam mıyız ”adlı filme götürürken, yetkililer etkinliklerin devam edeceğini ifade ettiler.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —