Tarih: 28.07.2015 17:24

Darıca'da bir gün arayla iki kişi boğuldu

Facebook Twitter Linked-in

Babası ile dün Pendik'ten Darıca Pirireis Mahallesi, Yelkenkaya Caddesi'ndeki halk plajına gelen Aziz Eray Uzun, akşam saatlerine kadar denizden çıkmadı. Saat 18.00'de cankurtaran ve diğer görevlilerin mesai bitimi nedeniyle plajı terk etmesine rağmen baba ile oğlu denize girmeye devam etti. Yaklaşık bir saat sonra oğlu Aziz Eray'ın yanında olmadığını fark eden babası, sahil güvenlik ve emniyet güçlerine haber verdi.

HAYATINI KAYBETTİ

Yapılan arama çalışmalarında Aziz Eray Uzun, plajın 300 metre uzağında su içinde yarı baygın bulundu. 112 Acil Servis ambulansına alınarak yaklaşık 15 dakika hayata döndürülmek istenen Aziz Eray Uzun Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sinir krizleri geçiren babası da başka bir ambulansla aynı hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan genç hayatını kaybetti.

ÖNLEM ALIN

Aynı yerde önceki gün de 5 yaşındaki oğlunu kurtarmak için denize atlayan Muzaffer Bayram’da hayatını kaybetmişti. Halk plajında iki kişinin hayatını kaybetmesi sonrasında vatandaşlar tepkilerini dile getirdiler. Vatandaşlar saat 18.00'den sonra cankurtaran ve güvenlik görevlilerinin plajdan ayrılmasına rağmen denize girilmeye devam edildiğini en azından kapıda güvenlik görevlilerinin bulundurulması ve denize girilmesinin önüne geçilmesini istedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —