Tarih: 22.06.2013 17:05

Darıca'da Bartınlılar sahne aldı

Facebook Twitter Linked-in

Darıca Sahilinde bulunan amfi tiyatroda düzenlenen etkinlik büyük bir coşkuyla geçerken,Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç,Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker,Darıca Kaymakamı Osman Ateş,Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ,Darıca Belediyesi Meclis Üyeleri, Dernek Başkanları ve binlerce vatandaş Bartınlılar Gecesi’ne katıldılar.

 

Yöresel sanatçıların konseriyle başlayan  Bartınlılar Gecesinin açılış konuşmasını yapan Darıca Bartınlılar Dernek Başkanı Hasan Yeniay ,Bartınlılar olarak örf,adet,gelenek ve göreneklerini en iyi şekilde temsil etmek çalıştıklarını ifade ederek,böylesine önemli bir organizasyona imza atarak bizlere memleketimizin kültürünü tanıtmamızı sağlayan ve her platformda bizlerden desteğini esirgemeyen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a ve ekibine teşekkür ediyor,herkese iyi eğlenceler diliyorum’’ dedi.

 

Ülkemizin tüm güzellikleri bir arada

 

Gecede kısa bir selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Başkanı Şükrü Karabacak  ise “Karadeniz’in şirin kenti,tarihi ve doğal güzellikleri içinde barındıran,sıcak ve misafirperver insanlarıyla turizmde cazibe merkezi haline gelen,dünyada tek olan Kuşkayası yol anıtıyla,Kemerdere köprüsü,Ethem ağa konağı,dört mevsimin en güzel şekilde yaşandığı,Karadeniz’in en parlak yıldızı olan Bartın ilimizin gecesine hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz.Her gece farklı bir kültürü tanıdığımız farklı bir güzelliğe şahit olduğumuz programımıza iştirak eden tüm misafirlere teşekkür ediyorum,herkese iyi eğlenceler diliyorum’’ dedi.

 

Türkiye’ye örnek proje

 

Bartınlılar derneği gecesinde selamlama konuşması yapan Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ise 4 yıldır bu organizasyona katıldığını ifade ederken bu organizasyonun tüm Türkiye’ye örnek olduğunu sözlerine ekledi. Tunç “Şehirler ve Kültürler Kaynaşması insanlar arasındaki kardeşlik duygularını pekiştirerek birliğimizin ve beraberliğimizin artmasına vesile oluyor. Yedi yıldır devam eden bu önemli programda emeği geçen herkese teşekkür ediyor,hepinize iyi eğlenceler diliyorum’’ diyerek konuşmasını tamamladı.

 

Maraş’ta dondurma Erzurum’da  cağ kebabı

 

Protokol konuşmalarının ardından geceye katkı ve desteklerinden dolayı protokol üyelerine plaket takdim edilirken Bartın’lı santçılar  seslendirdikleri birbirinden güzel türkülerle ve oyun havalarıyla geceye katılan vatandaşlara unutulmaz bir müzik ziyafeti sundular. Programın ardından protokol üyeleri standları gezerken Maraş standında Haydar Usta sondurma şovu ile herkesi kahkahaya boğdu.Protokol üyeleri son olarak Erzurum standında hep birlikte cağ kebabı keserek tadına baktılar.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —