Tarih: 06.12.2011 11:53

Darıca'da 14 noktada...

Facebook Twitter Linked-in

Darıca’nın en büyük mahalleleri arasında yer alan Osmangazi Mahallesi’nin sevilen muhtarı Kenan Demirbaş’ın öncülüğünü yaptığı dernek başkanları toplantısı dün yapıldı. Yemeğe Darıca Emniyet Müdürü Süleyman Kaçmaz da katıldı.

 

 

14  NOKTADA MOBESE SİSTEMİ KURULACAK

 

Darıca’nın emniyeti hakkında dernek başkanlarına bilgi aktaran Kaçmaz, “Belirlediğim 61 nokta var. Buralara MOBESE sistemi kuracağız. Tabi ki de bunların hepsinin aynı anda kurulması imkansız. Çünkü MOBESE maliyetli bir iş ama can alıcı 14 noktaya bu cihazları kuracağız. En azından bu emniyetimizin elini güçlendirecektir. Ama bunun öncesinde ilk olarak Emniyet Müdürlüğü binasına ihtiyacımız var. MOBESE’nin alt yapısını oraya kuracağız” dedi. 

 

 

SUÇ ÖNLEME SEMİNERİ

 

Programda bir projeyi hayata geçirmek istediğini söyleyen Emniyet Müdürü Süleyman Kaçmaz, “Dernekleri gezerek suçu önleme adına bu derneklerde seminerler düzenlemek istiyorum. Ufak caydırıcı önlemleri paylaşmak istiyorum. Bununla ilgili bir çalışma yapalım. Önümüzdeki günlerde bu projeyi de hayata geçirelim” diyerek derneklerle işbirliği içinde olacaklarını dile getirdi. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —