Tarih: 10.11.2014 10:03

Darıca şampiyonluk aşkına

Facebook Twitter Linked-in

Darıca İlçe Stadında oynanacak olan karşılaşma saat 13:30’da başlayacak.Oynadığı 10 karşılaşmada 5 galibiyet, 5 beraberlik alarak 20 puan toplayan Darıca Gençlerbirliği lider Zonguldak Kömürspor’un 2 puan gerisinde 2’İnci sırada yer alıyor.

 

Bu sezon tüm hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Darıca Gençlerbirliği’ne galibiyetten başka bir sonuç yaramıyor. 13 puanla 11’İnci sırada yer alan Kırıkhanspor ise ligin tehlikeli ciddi ekipleri arasında yer alıyor. Son hazırlıklarını tamamlayan Darıca Gençlerbirliği maç saatini beklemeye başladı. Bu maçta cezalı olan Yusuf Atay ise forma giyemeyecek. 

 

Tek hedefimiz 3 puan

 

Geçen hafta ligden çekilen Bozüyük ile karşılaşan Darıca Gençlerbirliği haftayı maç yapmadan geçmiş ve 3 puanı hanesine yazdırmıştı. Sarı Yeşillilerde teknik direktör Özgür Vurur ise maçın önemine değinerek, “Şampiyonluk yolunda ilerlerken sahamızda oynayacağımız karşılaşmaları mutlaka kazanmalıyız. Şuan ligde namağlup bir şekilde ilerliyoruz. Kırıkhan önemli bir takım ama kazanmamıza engel değil. Pazar günü (yarın) taraftarımızın da desteğini arkamıza alarak 3 puanla ayrılmak istiyoruz” dedi. 

 

Çınaraltı maçı bekliyor

 

Darıca Gençlerbirliği taraftar grubu Çınaraltı ilçedeki tüm mahallelere maç afişi asıp anons yaparak sporseverleri maça çekmeye çalışıyor. Tribün desteğini en iyi şekilde verip takımın alacağı galibiyete katkı sunmak isteyen sarı yeşilli futbolseverler kalabalık bir seyirci kitlesi oluşturma derdinde. Taraftar derneği tüm Darıcalıları bu maça davet ederek destek istedi. Öte yandan karşılaşmayı Isparta Bölgesi hakemi Şeref Taştan yönetecek. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —