Tarih: 07.04.2014 13:45

Darıca plajında incelemeler yaptılar!

Facebook Twitter Linked-in

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’la birlikte geçen yıl hizmete açılan Bayramoğlu Plajında incelemelerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu plajın bu yıl yeni yapılacak düzenlemelerle daha da büyüyeceğini müjdeledi.

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na ilçeye kazandırdığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Başkan Karabacak ise seçimin hemen ardından hizmetlere bıraktıkları yerden devam edeceklerini söyleyerek ,”yeni dönemde ilçemize kazandıracağımız önemli hizmetlerle birlikte halkımıza yeni yaşam alanları oluşturacağız. Geçen yıl Büyükşehir Belediyemizle birlikte hizmete açtığımız Bayramoğlu sahillerini bu yıl daha da büyüterek halkımızın hizmetine açacağız. Arıtma Tesisinin devreye girmesiyle büyük ölçüde temizlenen denizlerimiz artık Mavi Bayrak almak için gün sayıyor. Bizler de Darıca’ya Mavi Bayrak almak için gerekli girişimlerde bulunacağız. Bizlere bir kez daha Belediye Başkanlığı görevini veren halkımıza en iyi şekilde hizmet etmek için çalışacağız.” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ilk önce Darıca Merkezde daha sonra da Osmangazi Aşıroğlu Caddesi’nde esnaf ziyareti yaparak seçimlerde kendilerine verdikleri desteklerden dolayı vatandaşlara teşekkür ettiler.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —