Tarih: 15.03.2014 11:50

Darıca istikrar istiyor

Facebook Twitter Linked-in

Girilmedik sokak bırakmadık, şehri adeta yeniden imar ettik’’ dedi. Partisi tarafından üçüncü kez aday gösterilen AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı Karabacak, Abdi İpekçi Mahallesi’nde bulunan Afyon Yakasinek Kasabası Kültür ve Dayanışma Derneği’nde Afyonlularla bir araya geldi.

 

İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve beraberindekilerle dernek lokaline gelen Karabacak, burada dernek yöneticileri tarafından kapıda alkışlarla karşılandı. İzdiham nedeniyle derneğe girmekte zorlanan ve ‘’Usta Başkan, Darıca seninle gurur duyuyor, Afyonlular seninle ‘’ şeklinde tezahüratlarının atıldığı karşılamada Karabacak’ın oldukça keyifli olduğu gözlendi. Dernek binasının dolu olması nedeniyle içeri giremeyen çok sayıda Afyon’lu ise konuşmaları dışarıda dinlemek zorunda kaldı.

 

Bıyık, en güzel oyunu millet yazar

 

Afyon Yakasinek Derneği’ndeki toplantının açış konuşmasını AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık yaptı. Bıyık, kısa konuşmasında, ”Partimizin ve ülkemizin istikrarı için oy istiyoruz ‘’ dedikten sonra şunları söyledi; ‘’ Memleketimizin üzerinde oynanan oyunların farkındasınız.

 

Biz biliyoruz ki; 30 Mart’ta derneğiniz adına, istikrar adına, başkanımızın projelerinin devamının adına partimize oy vereceksiniz. Buna inanıyoruz. Ülkemizde oynan oyunların farkındasınız. Unutulmamalı ki, en güzel oyunu millet yazar, yanlış oyunları da millet bozar.’’ dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —