Tarih: 28.12.2018 16:29

Darıca Gençlerbirliği satıldı

Facebook Twitter Linked-in

Kulübün sportif A.Ş olarak tescilinin onaylanmasıyla birlikte gündemde olan Azeri işadamı İsmailyov’a satışı da netleşti.

Önceki gün noter huzurunda satış sözleşmesine karşılıklı imza atıldı. Şirketin yeni sahibi Azeri işadamı ayağının tozuyla önceki gün takımın idmanını izledi ve basın mensuplarına açıklamalarda bulurdu.

MURAT AYDIN’A TEKLİF 
İsmailyov, “Antalya kampına kadar yapacağımız kaliteli ve nokta transferler ile birlikte güçlü bir takım oluşturacağız. Darıca halkı bize inansın ve güvensin. Bu kulübün renkleri, ismi ve ilçeden taşınamaz şartlarına biz de imzamızı attık. Kimse bunun aksini düşünüp dedikodulara kulak asmasın” dedi. Azeri işadamının kulüp başkanlığı için ASKF Başkanı Murat Aydın’ı düşündüğü ve teklifte bulunduğu öğrenildi.

DÖRDÜNCÜ TEKNİK DİREKTÖR 
Darıca Gençlerbirliği A.Ş’nin hisselerini tüm haklarıyla satın alan Azerbaycanlı işadamı Rauf İsmailyov, teknik direktörlük görevine Azerbaycanlı Asım İbrahimov’u getirdi. Müjdat Yalman’ın görevine son verilmesiyle birlikte İbrahimov sezonun ikinci yarısı henüz başlamamışken Darıca G.B’nin bu sezon çalıştığı 4’ncü teknik adam oldu. Geride bıraktığımız sezon Ukrayna’da çalışan İbrahimov, önceki sezon ise Türkiye’de 1.Lig ekiplerinden Adanaspor’da görev yapmıştı.

TEKNİK EKİPTE KİMLER VAR?
Türkiye’deki ikinci durağı olan Darıca G.B’de önceki gün ilk antrenmanına çıkan İbrahimov, oyuncular ile tanıştı. Öte yandan Teknik Direktör İbrahimov’un ekibinde görev yapacak isimler şöyle: Sportif Direktör : Ozan Keygeldi, Yardımcı Antrenör: Hasan Altuntaş, Kaleci Antrenörü :Eşref Doğmenç, Scouting :Osman Kol, Maç Analizi: İbrahim Karaduman,Atletik Performans: Mehmet Can Karagöz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —