Tarih: 04.05.2015 13:52

DARICA EĞİTİM ŞEHRİ OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun yanısıra çok sayıda davetlinin katıldığı Darıca Komek Yılsonu sergi açılışında bir konuşma yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “bugün burada bir yıl boyunca verilen emeklerin karşılığı olan serginin açılışını gerçekleştiriyoruz. Başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu olmak üzere emeği geçenlere tüm kursiyerlerimiz adına teşekkür ediyorum. Darıca ilçesi artık her alanda marka kent olma yolunda ilerliyor.

Özellikle eğitim alanında son yıllarda yapılan yatırımlarla ilçemiz adeta eğitim üssü haline geldi. Devlet okullarının yanı sıra özel sektörün de ilçemizde önemi eğitim yatırımlar gerçekleştirdiklerini görüyoruz. Bu noktada Gebze Teknik Üniversitesi’nin de ilçemize katkı sağlayacağına şüphemiz yoktur.

Bizlerde yerel yönetimler olarak özellikle Bilgi Evlerimiz vasıtasıyla on dört bin öğrencimize eğitim vermek kaydıyla eğitime destek sağlıyoruz” diyerek ilçede eğitimde yaşanan değişime dikkat çekti. Kesilen kurdelenin ardından protokol üyeleri sergiyi gezerek günün anısına kursiyerlerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —