Tarih: 17.07.2015 22:06

DARICA BAYRAMI COŞKUYLA KARŞILADI

Facebook Twitter Linked-in

Darıca Ramazan Bayramı’nı Çınaraltı Meydanı’nda yapılan Kent Bayramlaşması ile kutlarken, protokolün ve vatandaşların bayramlaşma programına ilgisi yoğun oldu.
Bayramın ilk günü saat 10:30 da gerçekleşen Kent Bayramlaşmasına Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemalettin Kaflı’nın yanı sıra Kocaeli Vali Yrd.Ahmet Set ,Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca Müftüsü Muharrem Bilgiç Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık,siyasi partilerin ilçe başkan ve yöneticileri , muhtarlar ,kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan birim müdürleri ve çalışanlar , okul müdürleri , sivil toplum örgüt temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak selamlama konuşmasında  vatandaşların bayramlarını tebrik edip birlik ve beraberlik mesajları verirken, tüm Türkiye’de olduğu gibi Darıca’da da Ramazan ayının huzur içinde geçtiğini ifade etti.Başkan Karabacak bir ay boyunca düzenledikleri etkinlerle halkın içinde olduklarının altını çizerken, Darıca’daki birlik ve beraberlik tablosunun önemine dikkat çekti.
Darıca Müftüsü Muharrem Bilgiç , müslümanlar için dua ederek,hayırlı bayramlar dilerken, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemalettin Kaflı ve Kocaeli Vali Yrd.Ahmet Set’te yaptıkları kısa selamlama konuşmalarında tüm vatandaşların bayramını tebrik ederek,sağlık ve esenlikler dilediler.
Darıca’da Arefe günü ise protokol üyeleri ilçedeki şehitlikleri ziyaret ederek dualar okuyup mezarlara birer karanfil bıraktılar.

3-010.jpg4-008.jpg5-003.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —