Tarih: 11.06.2012 09:37

Dalgın kuyumcu otobüste soyuldu!

Facebook Twitter Linked-in

Adana'da kuyumculuk yapan N.A altın almak amacıyla yolcu otobüsüne bindi. Ancak kendisi ile aynı istikamete gidecek olan azılı bir hırsızın tam arkasında oturduğunu bilmiyordu. Önündeki şahısın çantasını karıştırdığı anda paraları gören Mehmet Rıza D.(19) hemen işe koyuldu. 

 

Şahısın çantasını daldığı sırada boşaltan Mehmet Rıza D. Kocaeli'nde araçtan indi.  Kocaeli'nde çantasını kontrol eden N.A içinde paralarının ve altının bulunmadığını görünce şoka girdi ve hemen polise şikâyette bulundu.

 

 

 

Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü kamera kayıtlarını ve diğer delilleri incelerken, İstanbul'da kendisinin çocukluk arkadaşı olan Mazlum E'nin yanına giden Mehmet Rıza D. parayı yanlarına alarak doviz bürosuna gitti. 

 

 

 

Şahısların şüpheli hareketlerini fark eden döviz bürosunun sahibinin haber vermesiyle, polis şahısları incelemek üzere gözaltına aldı. Ardından Kocaeli polisine teslim edildiler.Polis şahısları gözaltına tutarken Kocaeli polisinin olayla ilgili diğer emniyet müdürlüklerine yaptığı bildirimler dikkat çekti. 

 

Ve bu bildirimler sonrası Kocaeli polisi ile irtibata geçilmesi üzerine gerçek ortaya çıktı. Mazlum E'nin hala kızına yalan beyandan işlem yapıldı. Olayı gerçekleştiren Mehmet Rıza D. kendisine yardım eden Mazlum E. ise emniyete getirilip ifadeleri alındıktan sonra akşam saatlerinde adliyeye sevk edildiler. Şahısların üzerinden çıkan 16 bin 650 lira para, 500 dolar ve 15 gram altın ise kuyumcuya teslim edildi.

 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —