Tarih: 10.02.2020 14:44

Daha Dolgun ve Kusursuz Görünmek İçin Fillhage

Facebook Twitter Linked-in

Dünyanın pek çok yerinde olduğu gibi ülkemizde de çok hızlı bir şekilde yaygınlaşarak büyük ilgi odağı haline gelmiştir. Çok sayıda kişi tarafından uygulanan fill hage daha genç görünmeye yardımcı olabilir.

Fill hage dolgu jeli cilt bakım ürünleri arasına gire ve kısa süre içinde kozmetik ürünleri gibi raflarda yerini alan yeni bir üründür. Hem bayanlar için hem de erkekler için uygun olan bu ürün yüz bölgelerinde ve çevresinde farklı sebeplerden dolayı meydana gelen kaz ayağı, çizgiler ya da çökmelerin yok olmasına destek sağlayan cilt bakım ürünlerinden birisidir. Ülkemizin pek çok yerinde piyasaya çıkması ile birlikte popüler olan ürünün düzenli olarak kullanılması durumunda istenilen sonuçları elde etmek mümkün olabilir.

Genel olarak herkes her zaman daha genç ve güzel görünme isterler. Bu neden ile farklı yöntemler ile kendilerini yenilemek ve genç görünmek için bir çaba gösterirler. Ancak bu tarz yöntemler hem çok da güvenilir olmayabilir hem de istenilen sonuçların dışında geri dönüşü olmayan sorunların meydana gelmesine yol açabilir. 6 çeşit hyalüronik asit iöeriğine sahip olan ürün cildin bakım yapılmasına yardımcı olabilir. İçeriği hakkında daha detaylı bilgi alarak kullanımı mümkün olabilir.

Güzel görünmeye yardımcı olan bu ürünün içinde yer alan aplikatör ile kullanımı daha kolay olmaktadır. Aplikatör cilde ürünün sürülmesine yardımcı olan bir araç olup kesinlikle iğne değildir. Dolgu jel uygulanmadan önce 2 bardak su içilmelidir. Aplikatörün içine dolgu jelden 1ml alın. Ardından çizgilerin olduğu kısımlara ve dudak çevresine uygulayın. 10 dakika bekleyin ve masaj yaparak yedirin. Yenileyici kremden 1ml alarak çizgilere ve dudak çevresine uygulayıp 5 dakika bekleyin. Sonra masaj yaparak kremin yedirilmesini sağlayın. Ürünün uygulama işlemleri çok daha kolay ve basit olduğundan günde bir defa düzenli olarak uygulayabilirsiniz.

Çok daha kısa sürede kullanan kişi sayısının arttığı ürün genellikle belli zamanlarda herkesin daha rahat fillhage sipariş verebilmesi için kampanyalar ile indirim günleri yapılmaktadır. Fill hage set dolgu jelinden bir tane alana 10 lira kargo bedeli ile 89 lira olmaktadır. 2 tane ürün alana 169 lira olup 10 lira da kargo ücreti bulunmaktadır. 3 tane ürün alana ücretsiz kargo hizmeti ve bir tane hediyesi bulunup 219 lira olmaktadır. 5 tane ürün alana 269 lira indirimli fiyatı bulunurken ücretsiz kargo ve bir tane ürün hediye edilmektedir.

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —