Tarih: 22.03.2020 12:54

Dado Style, Yeni Başarılara Yelken Açıyor

Facebook Twitter Linked-in

 

Dado Style, 2017 yılında İstanbul Güngören’de tekstil ve moda dünyasına hızlı bir başlangıç yapmıştır. Beklentilerin tam aksine kadın hazır giyiminde özel tasarımları ulaşılabilir fiyatlar ile sunmaya başlayan marka bu alanda cesur bir kararlılık göstermiştir. Dado Style, 3 yıl geçmesine rağmen aynı tutarlılıkta ilerliyor ve bunun karşılığını büyüyen bir marka olarak alıyor.

Perakende satış mağazasına sahip olmayan ve şimdilik mağazacılık fikri bulunmayan marka, dünyada 100’den fazla mağazaya ürün gönderiyor. Abiyeleriyle kadınları hak ettikleri ihtişama kavuşturan Dado Style, bunu yaparken hem fiyattan hem de kaliteden vazgeçmiyor.

Dima Aslan’ın yönetiminde sürekli yeni tasarımlarını piyasaya süren ve devamlılığı ustaca sağlayan marka, maliyeti düşüren ekonomi politikaları da izliyor. Türk modasında saygın bir konuma gelme hedefi belirleyen Dado Style, yurtdışında da asırlık markalarla yarışıyor.

 

0-064.jpg

 

Dado Style, Herkese Hitap Ediyor

“Yurtdışındaki moda tasarımı eğitimim bittiğinde herkesin gıpta ile bakacağı bir marka oluşturmak istediğimi söylemiştim. Ve müşteri memnuniyetini her zaman ilk planda tutacağıma dair söz vermiştim” diyen Dima Aslan, Dado Style faaliyetlerinde bunu harfiyen uyguluyor. Müşteri iletişim kanallarını sürekli açık tutan marka, sipariş ve teslimatlarda yaşanan sorunları birkaç dakikada çözüme kavuşturuyor.

“Her zaman hükmeden bir moda mümkün” soğanıyla duyurulan koleksiyonlar, kadınları fazlası ile cezbediyor. Sofistik çizgilerle donatılan feminen modeller, özel ölçülerle üretiliyor. Müşterilerin taleplerine saygılı olan Dado Style, onların düşünceleri doğrultusunda yeni kreasyonlar ortaya çıkarıyor.

Türk modasını oldukça seven Arap ülkelerinde, Dado Style efsanesi aldı başını gidiyor. Manken Chaden, şarkıcı Zain Karazon, spiker Halima Boland, model Summer Shaker, modelist Faroha ve birçok sosyal medya fenomeni Dado Style şıklığına güveniyor. Faty-Art videolarında “Türk’ün dünyaya açılan kapısı” olarak nitelendirilen ürünler, Ortadoğu’dan sonra İtalya ve Fransa’da da rağbet görüyor.

 

1-238.jpg

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —