Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları Başarıya Doymuyor

Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları Başarıya Doymuyor

Sivas il genelinde düzenlenen okullar arası yüzme yarışlarına Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları damga vurdu.

Sivas il genelinde düzenlenen okullar arası yüzme yarışlarına Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları damga vurdu.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Yüzme Havuzunda düzenlenen yarışmalara çok sayıda okuldan öğrenci katılırken Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları öğrencileri pek çok kategoride birinci olmayı başardı.

Yarışlar kapsamında Küçükler Takımı kategorisinde Akın Altuğ, Arda Altunbaş, Ali Baba, Kağan Erdoğan ve Yılmaz Çağan Karakoç'tan oluşan takım birinciliğe ulaşırken, 4x100 metre Serbest Stil Bayrak yarışında Akın Altuğ, Arda Altunbaş, Ali Baba ve Kağan Erdoğan'dan oluşan takım birinci oldu.

Bireysel yarışlarda ise Akın Altuğ Küçük Erkekler 50 metre kurbağalama, 50 metre sırtüstü, 50 metre serbest stil ve 100 metre serbest stilde birinci olarak büyük bir başarıya imza attı. Minik A Kızlar 50 metre sırtüstü kategorisinde Damla Ertürk birinci, Minik A Erkekler 50 metre sırtüstü kategorisinde Hasan Şahin birinci, Küçük Erkekler 100 metre kurbağalama kategorisinde Onur Gürleyük birinci, Küçük Erkekler 50 metre kelebek ve 50 metre kurbağalama da Kağan Erdoğan ikinci, Küçük Kızlar 200 metre serbest stilde Berrak Ertürk ikinci, Küçük Erkekler 50 metre serbest stil ve 100 metre kurbağalama da Ali Baba üçüncü oldu.

Öğrencilerin başarısından dolayı mutlu olduklarını ifade eden Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları Kurucusu Feridun Bozyiğit, "Eğitimde sporun yeri oldukça önemli. Olimpik havuzda eğitim alan öğrencilerimiz bizleri gururlandırdı. Akademik anlamda gösterdikleri başarıları sporda da gösteren öğrencilerimizi kutluyorum" diye konuştu.

Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları Başarıya Doymuyor

Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları Başarıya Doymuyor

Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları Başarıya Doymuyor



Yalçın Koşukavak: "Oyunun güçlü tarafında tamamen Keçiörengücü vardı"

Osman Özköylü: "Deplasmanda olmamıza rağmen oyun ve pozisyon üstünlüğü bizdeydi"

Tutuşan talaş iş yerini yaktı

Yolcu minibüsü ile otomobil çarpıştı: 5 yaralı

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 0 - Göztepe: 1 (Maç sonucu)

Tunceli’de tekelerin liderlik kavgası kamerada

Beyoğlu’nda özel hastaneye ateş açıldı

Suç makinesi kadın daha fazla kaçamadı: Hırsızlık anları kameraya yansıdı

SANKO Üniversitesi Akademik Yıl açılışı ve Tıp Fakültesi beyaz önlük giyme töreni

Çin Kültür Bakan Yardımcısı Şanlıurfa’yı ziyaret etti

Bakan Yardımcısı Aydın: "Terörsüz Türkiye sürecinin en önemli dayanaklarından biri komisyondur"

Bursa’nın su sigortası Uludağ’da alarm

ANKA Hastanesi’ne anlamlı ziyaret

Rektör Adıgüzel’in 15 Aralık Dünya Türk Dili Ailesi Günü mesajı

Sivas’ta göçük altında kalan şantiye müdürünün cansız bedenine, 28 gün sonra ulaşıldı

Osmangazi Belediyesi beşinci kreşini açmak için gün sayıyor

Şahinbey Belediyesi’nin ev sahipliğini yaptığı Türkiye Güreş Şampiyonası sona erdi

U14 Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı Doğanşehir Belediyespor temsil edecek

Sakarya’da DEAŞ operasyonu: 4 gözaltı

Trendyol 1. Lig: Ankara Keçiörengücü: 1- Esenler Erokspor: 1

Porsche otomobil önce bir araca sonra alt geçit duvarına çarptı: 1 yaralı

Karlı dağların gölgesinde 20 derecelik sıcak havada deniz keyfi yaptılar

Belen’de otomobil yangını

Elazığ’da motosiklet kazası: 2 yaralı

Atatürk Devlet Hastanesi’nde değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi

Bursa’da iki grup arasındaki kavga kamerada

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 0 - Göztepe: 0 (İlk yarı)

Tırla çarpışan hafif ticari araç alev aldı: 5 yaralı

Şarkikaraağaç’ta çıkan yangında iki katlı evin bir bölümü yanarak küle döndü

Anzer Yaylası’na kar yağdı, her yer beyaza büründü

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.