google-site-verification=qgTBD-0KpgDshaA2oyZircLxgm9QstzRm3JjAEtcVr4

  • BIST 100

    15543,90%0,63
  • DOLAR

    43,27% -0,01
  • EURO

    50,33% 0,28
  • GRAM ALTIN

    6488,23% 1,78
  • Ç. ALTIN

    10510,00% 0,90

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Terörsüz Türkiye’nin başarıya ulaşmasıyla kalıcı şekilde ülkemizde huzur ve güven tesis edilmiş olacak"

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Terörsüz Türkiye’nin başarıya ulaşmasıyla kalıcı şekilde ülkemizde huzur ve güven tesis edilmiş olacak"

POLİTİKA 12.12.2025 21:23:14 0
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz:
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Önümüzdeki dönem artık bir devlet politikasına dönüşmüş olan Terörsüz Türkiye’nin başarıya ulaşmasıyla kalıcı bir şekilde ülkemizde huzur ve güven tesis edilmiş olacak" dedi.
İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde Bingöl Tanıtım Günleri etkinliği düzenlendi. 11-14 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinliğin açılışına Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın yanı sıra, İstanbul Valisi Davut Gül ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir katıldı.
Etkinlikte konuşan ve Bingöl’e yapılan yatırımlardan bahseden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Duble yollarımız yine Elazığ bağlantılarımız, Erzurum bağlantımız tamamlandı yapıldı. Büyük bir kentsel dönüşüm yaptık. Okulları yeniledik. Hastaneleri yeniledik. Şehirlerimizin altyapıları yeniden inşa edildi. İçme suyundan kanalizasyona şehir altyapılarımız yenilendi. Geçmişte gidilemez denilen yerlere asfaltlı yollar götürüldü. Şu anda devlet hastanemiz var 500 yataklı ve en yüksek şiddetli depreme dayanıklı şekilde bir hastane inşa ediyoruz. Hemen yanında 250 yataklı hastanemiz var. Dolayısıyla bir sağlık kampüsü oluşuyor" ifadelerini kullandı.
İş adamlarını Bingöl’e yatırım yapmaya davet eden Yılmaz, "Bingöl’ün tüm Türkiye’nin tanıdığı bir başka ürünü var. Burma kadayıf. Diyarbakır burma kadayıfı olarak da geçer. Şimdi tabii yapanların yüzde yüzü Bingöllü onu söyleyeyim. Güvenlik ve huzur sadece insan hayatını olumlu etkilemekle kalmıyor, yatırım ortamını da iyileştiriyor. Güvenliğin ve huzurun olmadığı ortama dışarıdan yatırımcı gelmediği gibi, oradaki insanlar bile sermayelerini alıp metropollere, İstanbul’a, İzmir’e başka yerlere göç etmek zorunda kaldılar geçmişte" dedi.

"Terörsüz Türkiye inşallah başarıya ulaşacak"
Terörsüz Türkiye’nin amacına ulaşacağını belirten Yılmaz, "Biz hem Terörsüz Türkiye hem terörsüz bölge diyoruz. Komşularımızda da huzur ve güven olsun diyoruz. Dolayısıyla kaynaklarımız boş yere israf edilmesin, insanına yatırım olarak dönsün, bu ülkenin geleceğini inşa etmekte kullanılsın. Geçmişte doğrudan ve dolaylı olarak zararları oldu terörün, ekonomik maliyetleri oldu, kalkınma maliyetleri oldu. Can kaybı zaten en büyük maliyet. İnşallah önümüzdeki dönem artık bir devlet politikasına dönüşmüş olan Terörsüz Türkiye’nin başarıya ulaşmasıyla kalıcı bir şekilde ülkemizde huzur ve güven tesis edilmiş olacak" şeklinde konuştu.

"Tuzaklara düşmeyeceğiz milli birliğimizi koruyacağız"
Türkiye’de ve çevresinde daha huzurlu ve terörsüz bir ortam oluşacağını söyleyen Yılmaz, "Bölgemiz üzerinde uzun yıllardır emperyalist hesaplar yapanlarla, bu ülkeyi bu milleti birbirine düşürmeye çalışanlar var. Bu tuzaklara düşmeyeceğiz. Milli birliğimizi koruyacağız. Devletimizi hep birlikte koruyacağız. Emperyalist tuzakları el birliğiyle boşa çıkaracağız" diye konuştu.

İngiltere Başbakanı Starmer: "Tarife savaşı, kimsenin çıkarına olmaz"

Antalya’da ağabey cinayetine 2 tutuklama

Muş büryanı hem lezzeti hem de besleyici yönüyle öne çıkıyor

Kırıkkale Valisi Sarıibrahim: "Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda çalışacağız"

Uşak Belediyesi halkı için ürettiği projeleri 2026 yılında zirveye taşımayı hedefliyor

Uşak’ta ev yangını: 1 ölü, 1 yaralı

Van’da uyuşturucu madde ele geçirildi

Denizlili halterci Hakan Dağ Türkiye şampiyonu

Yılmaz’dan kar mesaisine anlamlı teşekkür

60 ülkeden 120 kültür elçisi Gaziantep’i keşfe geldi

Çerkeş çiçek balı coğrafi işaret tescili aldı

Battalgazi’de kar teyakkuzu

Erbaa’da mahsur kalan yaşlı hasta için ekipler seferber oldu

Elazığ’da uyuşturucu ve ruhsatsız silah operasyonu: 17 tutuklama

Evinde düşen 86 yaşındaki kadını polis kapıyı kırarak kurtardı

Tekirdağ’da zabıta ekiplerinden izinsiz afiş reklamlara denetim

Şanlıurfa’da koltuk ve yatak üretimi yapılan atölyede korkutan yangın

Yalova’da yaylada mahsur kalan 5 kişi kurtarıldı

Çorum’da mest eden kar manzaraları

Tokat Belediyesi yoğun kar yağışına karşı tam kadro 7/24 sahada

Çankırı Valisi Çakırtaş göreve başladı

Tarık Buğra ve Cengiz Aytmatov panelleri gerçekleştirildi

Kaçak avcılık operasyonunda 500 kalkan balığına el konuldu

Eğribel Geçidi’nde bir araç yoldan çıkarak kara gömüldü

Şırnak’ta 34 milyonluk kaçak ürün ele geçti

Tokat’ta 33 yıl hapisle aranan hükümlü yakalandı

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan polis merkezlerine ziyaret

Samsun’da fırında 2 kişiyi bıçaklayan çocuk tutuklandı

Bandırma’da metruk binada soba yangını, 1 kişi dumandan etkilendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye’yi dünyanın en geniş uçuş alanına sahip ülkelerinden biri yaptık"

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 18 13 1 4 27 43
2.FENERBAHÇE A.Ş. 18 12 0 6 26 42
3.TRABZONSPOR A.Ş. 18 11 2 5 14 38
4.GÖZTEPE A.Ş. 17 9 3 5 12 32
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 4 5 8 29
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 18 7 6 5 10 26
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 18 6 4 8 2 26
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 18 6 6 6 -6 24
9.KOCAELİSPOR 18 6 7 5 -3 23
10.CORENDON ALANYASPOR 18 4 5 9 0 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 18 5 9 4 -3 19
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 4 7 6 -4 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
14.KASIMPAŞA A.Ş. 18 3 8 7 -10 16
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 18 4 10 4 -15 16
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 18 2 13 3 -19 9

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.