Tarih: 28.05.2016 21:13

CÜBBELİ HOCA'NIN DAMADININ DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIMLARI

Facebook Twitter Linked-in

*Esat Palazoğlu Instagram hesabında baş sıraya Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu ile olan fotoğrafını yerleştirmiş. Esat Palazoğlu bu fotoğrafın altına da "Babamin yokluğunda bize babalık yapıp kız istemeye gelen Ahmet Davutoğlu Hocam, mutlu günümüzde bizi yanlız bırakmadı." notunu düşmüş.

*Yeni damat Esat Palazoğlu siyasete meraklı. Şeb-i Arus törenleri sırasında da Erdoğan ile bu fotoğrafını paylaşmış.

*Cübbeli'nin damadı da kayınpederi gibi lükse meraklı. Son model üstü açık bir arabayla verdiği bu poz ve şık giyinme merakı göze çarpıyor.

*Adstaional ismi altında araba kiralama ve pazarlama yapan Esat Palazoğlu, çocukluğuna dair de bu fotoğrafı paylaşmış.

*Taze damadın eşi Yüsra Ünlü ile olan düğününden hiç paylaşım yapmamış olması ise dikkat çekici. Düğüne dair Instagram hesabında tek bir kare bile bulunmuyor.

*Cübbeli'nin 'karizmatik' olarak nitelenen damadı Esat Palazoğlu 'offroad' meraklısı. Sık sık yarışlara katılan damat bu konuda hayli iddialı da...Ailesine düşkün bir profil çizen Esat Palazoğlu annesi, yeğeni ve ağabeyi ile ilgili birçok kareye Instagram hesabında yer vermiş.

cubbeli-ahmet-in-damadi-esat-palazoglu-cok_x_15807_b.jpgcubbeli-ahmet-in-damadi-esat-palazoglu-cok_x_20647_b.jpgcubbeli-ahmet-in-damadi-esat-palazoglu-cok_x_39136_b.jpgcubbeli-ahmet-in-damadi-esat-palazoglu-cok_x_42358_b.jpgcubbeli-ahmet-in-damadi-esat-palazoglu-cok_x_63247_b.jpgcubbeli-ahmet-in-damadi-esat-palazoglu-cok_x_69445_b.jpgcubbeli-ahmet-in-damadi-esat-palazoglu-cok_x_90946_b.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —