Tarih: 27.10.2015 12:48

Çözümün adresi CHP !

Facebook Twitter Linked-in

CHP Kocaeli milletvekili adayı Kemal Nişancı, hafta sonu seçime dönük çalışmalarını yoğunlaştırdı. Gebze bölgesinde, Körfez ve Derince’de saha çalışması yapan Nişancı Türkiye’nin aydınlık geleceğinin ve çözümün CHP’de olduğunu söyledi.

CHP’nin Kocaeli milletvekili adayı Kemal Nişancı 1 Kasım erken seçimine dönük çalışmalarını sürdürüyor.  Haftasonu Derince’de  genel başkan yardımcısı Sezgin Tanrıkulu’nun katıldığı açık hava toplantısına katılan Kemal Nişanca Körfez ilçe de çalışmalar yaptı.   Gebze İstasyon Mahallesi’nde ki saha çalışmasında ise İstasyon Pazarı’nda broşür dağıtılıp esnafla görüşme gerçekleştirildi. Bu çalışmaya Kemal Nişancı ile birlikte diğer milletvekili adayı Utkan Güneş,  meclis üyeleri Fahrettin Bostan, Murat Erdoğan, ilçe yöneticisi İsmail Çiçek, Dr. İsmail Demir ve bazı partililer de eşlik etti.

HAFTASONU YOĞUN PROGRAM VARDI

CHP adayın Nişancı hafta sonu ayrıca Balçık Köyü’nde mevlit ve Cumhuriyet Mahallesi’nde muharrem ayı nedeniyle düzenlenen programlara da katıldı.  Gebze Köşklü Çeşme Mahallesi’nde Erzurum Çatlılar Derneği’n öteki adaylar ve parti yöneticileriyle birlikte ziyaret eden Nişancı burada da bir konuşma yaparak partisine destek istedi.  Kemal Nişancı Darıca’da işyeri ve esnaf ziyaretlerinde bulundu Şenkayalılar Derneği’nde programa katılarak burada bir konuşma yaptı.

VATANDAŞ ÇÖZÜMÜN ADRESİ OLARAK CHP’Yİ GÖRÜYOR

Çalışmalarla ilgili olarak bilgi veren Kemal Nişancı, partisine yönelik ilginin 7 Haziran’a göre çok daha ileri düzeyde olduğunu belirterek, “Saha çalışmalarımız da gördük ki AKP’nin 13 yıllık iktidarından bunalan, yoksulluk, işsizlik ve sorunlardan bırakan halkımız CHP’ye yönelmiş durumda. CHP’nin Türkiye’ye nefes aldıracağını aydınlık bir dönemi başlatacağını biliyorlar. Bu ilgi ve destek bizi mutlu ediyor.  1 Kasım’da 13 yıllık karanlık bir dönem bitecek ve Türkiye demokrasi, barış ve kardeşlik içinde yaşamanın adımlarını atacak” dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —