Tarih: 03.11.2011 14:01

Çolakoğlu Köprülü Kavşağı’nda İlk Adım

Facebook Twitter Linked-in

Belediye Başkanı Cemil Yaman, göreve geldiğinden bu güne kadar yaptığı çalışmalar kadar hizmetlerin gelmesindeki girişimler meyvelerini vermeye devam ediyor. İlçenin batısındaki Batı Kavşağın hizmete girmesiyle birlikte eksikleri olan bilgi yön levhaları,  kavşak kenarı ve güzergâh aydınlatılması da ihale edilerek çalışmalara başlanacak. Yapılacak aydınlatmayla birlikte kavşağın etrafı ve yol güzergâhı gece görüşünü kolaylaştıracak renkli lambalarla donatılacak.

 

İLÇENİN GİRİŞ VE ÇIKIŞLARI RAHATLAYACAK

 

Belediye Başkanı Cemil Yaman, D-100 Karayolu üzerindeki ulaşımın tam anlamıyla sağlıklı olmasıyla birlikte Dilovası’nın İzmit yönüne giriş ve çıkışların rahatlayacağı ve özellikle de yapımı başlanan Devlet Hastanesiyle ileride yapılacak toplu konut alanının D-100 karayolunun bağlantısı mevcut trafik yoğunluğu ile TEM Bağlantısının Non Stopla da  (Duraksamadan Ulaşım Sistemi) bölgemizdeki sanayi kuruşları, limanlardaki ulaşım ile giriş ve çıkışlar rahatlayacak, istenmeyen kazalar ve trafik sıkışıklığı önlenmiş olacaktır.  Yine bu kavşağımızın hizmete alınmasıyla birlikte de toplu taşımada çok büyük rahatlıklar olacak, toplu taşıma araçları ve şehir içi ulaşım E-5 Karayoluna paralel giden Yavuz Selim Caddesinden mahallere ulaşacak, İzmit ve Gebze istikametine giden ve gelen araçlar ilçe halkımıza daha rahat ulaşım imkânı sunacaktır.

 

TRAFİK BÜYÜK ÖLÇÜDE RAHATLAYACAK

 

Biten Batı Kavşağımızdaki eksiklerinin tamamlanmasıyla birlikte kısmide olsa araç trafiğinde çok büyük ölçüde rahatlamayla birlikte ilçemizin doğusuna yapılacak ikinci bir köprülü kavşakla da ilçemize ulaşım sağlandığı gibi modern bir çehreye kavuşacaktır. Çalışmayı bir ibadet sayan bir yönetim anlayışımızla ilçemize hizmeti bir görev bilmekteyiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —