Tarih: 18.11.2016 13:54

Çolakoğlu eleman arıyor

Facebook Twitter Linked-in

Alanında Türkiye’nin en güçlü kuruluşlarından biri olan Dilovası Organize Sanayi Bölgesi mevkiinde bulunan, demir çelik üretiminde faaliyet gösteren Çolakoğlu Metalurji, oluşan ihtiyaç üzerine eleman arıyor. Uzun yıllardır Dilovası’nda faaliyet gösteren, bölgeye sağladığı sosyal ve kültürel katkılarıyla da bilinen Çolakoğlu Metalurji, belirledikleri niteliklere sahip eleman alımına başladı.

8 BRANŞTA ELEMAN

Yetişmiş insan gücüne verdiği değerle bilinen Çolakoğlu Metalurji, Dilovası’ndaki fabrikada çalıştırmak üzere tam 8 ayrı branşta eleman alıyor. Fabrikada çalıştırılmak üzere alınacak elemanlar şunlar: Makine Bakım işçileri, Elektrik, elektronik bakım işçileri, tesis işletme operatörleri, İzabe(döküm) işçileri, üretim işçileri, iş makine bakım işçileri, iş makinesi( vinç, kazıyıcı, yükleyici) operatörleri ve takım liderleri alınacak.

ARANAN NİTELİKLER

Çolakoğlu Metalurji, fabrikada çalıştırmak üzere alacakları elemanlarda aradığı özellikleri de açıkladı. Aranan özellikler şunlar: Askerlik hizmetini tamamlamış ve 35 yaşını aşmamış olmak. İstanbul Anadolu Yakası veya Kocaeli bölgesinde ikamet eden ve edebilecek durumda olmak. Ağır ve Tehlikeli Sanayi, vardiyalı çalışma sistemi ile çalışabilecek durumda olmak, Endüstri meslek Lisesi, Teknik Lise, Meslek Yüksek Okulu, ilgili bölümlerden mezun olmak. Takım Lideri pozisyonları için Teknik Eğitim Fakültesi mezunu olmak.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Çolakoğlu Metalurji, alacakları elemanların nasıl başvuru yapacaklarını da açıkladı. Belirtilen kriterleri sağlayan adaylar özgeçmişlerini [email protected] adresine gönderebilir ya da şahsen fabrikaya giderek insan kaynakları veya güvenlik görevlileri tarafından kendilerine verilecek başvuru formunu doldurmak süratiyle başvurularını yapabilirler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —