Tarih: 21.06.2019 08:27

Çocuklar İçin 7 Parçalı Tangram Oyunu

Facebook Twitter Linked-in

Dünyanın her yerinde satılan ve üç yaş üstü hemen hemen her çocuğa önerilen tangram oyunu, özellikle hızlı gelişme, çabuk karar verme ve daha hızlı kavrama için oldukça etkin olmaktadır. Bu oyuncakta parçaların gerek renk olarak ve gerekse de birbirleri ile olan bağlantılarının kurulması gerektiği için, çocuklar burada, doğru parçanın, doğru parça ile birleşmesi için düşünmektedirler. Bu sayede beyinlerini daha fazla çalıştırdıkları gibi, hem görsel ve hemde hafıza olarak da kendilerini geliştirmektedirler. Özellikle üç yaş üstü için uygun olan tangram ya da mangala oyunun seçilmesi veya ahşap koridor ile çocukların strateji ve hamleler öğrenmeleri de mümkün olacaktır.

7LI TANGRAM.jpg

En İyi Eğitici Oyuncaklar

Çocuklarınızın oynarken daha fazla eğlenmelerini ve öğrenmelerini de bu tür oyunlar ile sağlamış olacaksınız. Ayrıca çocuğunuz ile birlikte oyun oynarken, tatlı bir yarış içerisine girmenizin ardından, çocuğunuzun daha pratik kararlar almasını da sağlamış olacaksınız. Böylelikle çok daha genç yaşta artık doğru kararlar almasını sağlayarak, almış olduğu kararların ne kadar etkili olduğunu da göstermiş olacaksınız. Tabii ki bunların tamamı oyun oynarken olacağından dolayı, çocuklarınız işin farkında olmayacağı gibi, sizin için de sadece bir oyundan ibaret olacaktır. Bemi Toys sayesinde, istediğiniz gibi mangala, tangram ya da ahşap koridor oyunlarını alabileceğiniz için, online oyuncak sitesi üzerinden alışverişe başlayabilirsiniz.

KAPAKLI MANGALA.jpg

En İyi Beceri Oyuncakları

Rahat bir şekilde beceri, eğitici ve zeka geliştirici oyuncak bulabileceğiniz için, istediğiniz gibi çocuklarınızın oyun oynamasını ve beraber de oyun oynayarak, zamanınızı en güzel şekilde değerlendirmeye başlayabilirsiniz. Ahşap koridor sayesinde dilediğiniz gibi harika bir şekilde çocuklarınız ile birlikte bu oyunu oynayabilirsiniz. Çok uzun yıllardır kullanılan klasik oyunlar arasında yer alan tangram ya da mangala oyunu sayesinde, şu günlerde de en güzel şekilde çocuklarınız ile birlikte oyun oynayabilirsiniz.

KORIDOOR.jpg

Harika Eğitici ve Zeka Geliştirici Oyunlar

Uygun fiyatlar ile istediğiniz gibi ahşap eğitici oyuncaklar bulabileceğiniz için, parça sayısına ve parça büyüklüğüne göre tercihlerinizi yapabilirsiniz. Sizde çocuklarınız için güzel bir oyuncak almak istiyorsanız eğer www.bemitoys.com.tr adresine girebilir ve eğitici ve beceri oyunlarını siteden alabilirsiniz.

 
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —