Tarih: 27.02.2012 10:30

Çocuklar “En”lerini seçiyor

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali kapsamında çocuğun gönlüne girmeyi başaran kişi ve yayınları ödüllendirmek için bir anket çalışması hazırladı.  7’den 70’e herkesin katılabileceği anketle çocuklar enlerini, büyükler ise onların küçük dünyalarını keşfeden kahramanları seçecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali’nde her yeni yıl da farklı etkinliklere imza atıyor. 41 ülkeden 1000 çocuğun katılımıyla gerçekleştirilen festival, Kocaeli’ni dünyanın bin bir rengine boyuyor. Geçtiğimiz yıl, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın da katıldığı etkinlikler, nostaljik arabalarla Taksim turu, Boğaz turu, dünya çocuklarının defileleri ve Türkçe olimpiyatlarıyla renklenmişti.

 

 

23 NİSAN’IN İLK SÜRPRİZİ

 

 

Büyükşehir bu yıl da 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali kapsamında yapacağı etkinlikler için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bir yandan çocuklar için  farklı sürprizler hazırlarken diğer yandan 23 Nisan’ın yaklaştığını müjdeleyen bir anket çalışması oluşturdu.  Başta çocuklar olmak üzere ebeveynlerin de katılabileceği anketle çocuklar farklı kategorilerde en’lerini seçecek.

 

ÇOCUK YÜZLÜ ÖDÜLLER

 

 

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Çocuk Yüzlü Ödüller isimli anket çalışmasına sadece çocuklar değil, büyükler de katılabiliyor. Ankete katılmak isteyen herkes Büyükşehir Belediyesi’nin www. kocaeli.bel.tr internet adresine girerek, Çocuk Yüzlü Ödüller anket formuna ulaşabiliyor.

 

 

10 KATEGORİ BULUNUYOR

 

 

Ankette; “En İyi Çocuk Edebiyatı Ödülleri”, “En İyi Çocuk Dergisi”, “En İyi Çocuk Kitabı Yazarı”, “En İyi Çocuk Kitapları Çizeri”, “En Çocuk Dostu Akademisyen”, “En İyi Çocuk İnternet Sitesi”, “En İyi Çocuk Televizyon Programı”, “En Örnek Spor Adamı”, “En İyi Çocuk Sosyal Sorumluluk Projesi” kategorileri bulunuyor. Ankete katılacaklar Büyükşehir Belediyesi’nin internet sitesinin üst kısmında yer alan Çocuk Yüzlü Ödüller linkini tıklayarak bu kategorilerde en beğendiklerini seçiyor.

 

 

ÖDÜLLER FESTİVAL GALASINDA

 

 

Büyükşehir Belediyesi tarafından 20 Şubat Pazartesi günü start verilen anket çalışması 20 Mart Salı gününe kadar devam edecek. Anket sonuçlarına göre en çok oyu alanlara 20 Nisan Cuma günü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali gala programında ödülleri verilecek.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —