Tarih: 24.05.2012 14:07

Çocuk Oyunları'nda büyük coşku!

Facebook Twitter Linked-in

Çayırova Belediyesi ve Çocuk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Şampiyonası Koordinasyon toplantısı Çayırova Kaymakamı Abdullah Selim Parlar’ın başkanlığında yapıldı. Toplantıda Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü İmdat Akbaba, Çayırova Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü İlker Tönel, İlçe Emniyet Müdürü Taşkın Tuncer, Belediye Başkan Yardımcısı Nizamettin Günay, Belediye kültür ve sosyal işler müdürü Talha Dülgerbaki ile Federasyon Genel Sekreteri Hasan Kahveci ile oyun liderleri, hakemler ve il temsilcileri hazır bulundular.

 

 

 

MİSAFİRLERE HOŞGELDİNİZ

 

 

 

Çayırova Kaymakamı Abdullah Selim Parlar sözlerine organizasyona katılmak üzere hazır bulunan misafir ekiplere “hoş geldiniz” diyerek başladı ve iyi dilekleriyle birlikte başarılı ve keyifli bir şampiyona olmasını temenni ettiğini söyledi. Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş’ın da bu organizasyonda yer alacak herkesin bu etkinliğin ilk olması nedeniyle tarihte anlamlı bir yerlerinin olacağını belirtti. Ayrıca da Türkiye de bu alanda ilk kez düzenlenen organizasyon olması ve Belediye Başkanlığı olarak sorumluluk üstlenmekten ve destek vermekten büyük onur duyduklarını söyledi. Çocuklar için yapılan her sosyal sorumluluk projesine bundan böyle yanında olacaklarına, katkılarını sürdüreceklerini ifade ederek bu işlerde emeği geçenler ile Federasyona sonsuz teşekkürlerini ifade etti. 

 

 

 

ÇOCUKLARA MOTİVASYON

 

 

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü İmdat Akbaba Çayırova Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü İlker Tönel yaptıkları konuşmalarda da oyunların ilçemizde oynanmasından mutlu olduklarını ve gereken desteği vereceklerini dile getirdiler. İlçe Emniyet Müdürü Taşkın Tuncer, oyunların oynanmasında kendilerine düşen her türlü tedbiri alacaklarını, bu oyunların ilçemizde ki diğer çocuklarımıza da farklı bir motivasyon sağlayacağı konusunda olumlu görüşlerini dile getirdi. Federasyon Genel Sekreteri Hasan Kahveci, Türkiye Şampiyonasının genel kuralları ile takımların turnuva da ki teknik konuların konuşulduğu toplantı sonunda Çayırova Kaymakamı ve Belediye Başkanı turnuvaya katılan takımların sporcularını selamlayarak başarı dileklerinde bulundular.

 

 

 

ANADOLU YÜRÜYÜŞÜ

 

 

 

Açılış konuşmalarının ardından saat 19.00 da takımlar, oyun liderleri, hakemler ve protokolün katılımıyla Çayırova içinde “Şehir Kortej Yürüyüşü” gerçekleştirildi. Çocuklar önde şampiyona pankartı olmak kaydıyla ellerinde okullarının adları yazılı dövizler bulunduğu halde takımlar halinde coşku ve neşe içerisinde halkı da coşkularına davet ederek yürüyüşe başladılar. Çocukların düdük sesleri ve kendi takımlarının tezahüratlarıyla Çayırova’yı oyunlara davet ettiler. Halkın yoğun ilgisi ve alkışlarıyla kırk dakikaya yakın yürüyüş sürdü. Akşam toplu olarak yenilen yemek sonrası ekipler ertesi günkü maçların heyecanını yaşayarak dinlenmeye geçtiler.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —