Tarih: 28.05.2012 09:54

Çocuk Oyunları Çayırova'da gerçekleşti!

Facebook Twitter Linked-in

Çayırova Belediyesi ve ÇOSKF (Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyonu) ile beraber düzenlenen çocuk oyunları liginin Türkiye şampiyonası Çayırova da gerçekleştirildi. 5 ilden 8 takımın katıldığı Türkiye Şampiyonası renkli görüntülere sahne oldu. Türkiye de ilk kez yapılan şampiyona Çayırova Şekerpınar Stadında gerçekleştirildi. 26 mayıs Cumartesi günü saat 15.00 da başlayan müsabakalara Çayırova’dan Demirsaç İlköğretim Okulu, Rize Fındıklıdan Atatürk İlköğretim okulu, İstanbul Kağıthane Yaşar Dağ İlköğretim okulu, Tekirdağ Çorlu Ö. Trakya Koleji, İstanbul Kağıthane Cemil Meriç İlköğretim okulu, İstanbul Şişli Süleyman Şah İlköğretim okulu ve Kurtuluş İlköğretim okulu ve Çanakkale Biga Hamdibey İlköğretim okulundan takımlar katıldı. 

 

 

KIRAN KIRANA YARIŞ

 

 

Kıran kırana geçen maçlar öncesi konuşma yapan Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş” hepimizin geçmişte oynadığı fakat unutulmaya yüz tutmuş bu oyunları gelecek nesle aktarmak için hazırlamış olduğumuz bu proje ile çocuklarımızın arasında daha çok oynanmasını ve benimsenmesini hedefliyoruz. Bu anlamda bizleri yalnız bırakmayan siz değerli çayırova’lılara ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum”dedi. Dostluk ve kardeşlik mesajlarının verildiği şampiyona da İstanbul Kağıthane den Cemil Meriç İlköğretim okulu birinci olurken İstanbul Şişli Süleyman Şah İlköğretim okulu ikinci, İstanbul Şişli Kurtuluş İlköğretim okulu üçüncü ve Çanakkale Biga Hamdibey İlköğretim okulu dördüncü oldu. 

 

 

 

 Çocuk oyunları Türkiye Şampiyonasına Kocaeli Vali Yardımcısı Mustafa Özsoylu, Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, ÇOSKF Federasyon Başkanı Mehmet Mutlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, , Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Muzaffer Cintimar, İl Sosyal Hizmetler Müdürü Bekir Yümnü, Gebze Cumhuriyet Savcısı Raşit Özden, Çayırova İlçe Spor Müdürü İlker Tonel, ilçe Milli Eğitim Müdürü İmdat Akbaba, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

 

 

 

Çocuklara Murat Kekili Konseri

 

 

Çayırova Belediyesi ve ÇOSKF (Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyonu) işbirliği ile düzenlenen çocuk oyunları Türkiye şampiyonası final maçlarından önce Murat Kekili konseri düzenlendi.  Şampiyonaya katılan oyuncuların moral ve motivasyonunu artırmak ve eğlenceli vakit geçirmesi adına düzenlenen konserde bir birinden güzel şarkılarını yarışmacılar için söyleyen Murat Kekili eşliğinde çocuklar gönüllerince eğlendiler. 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —