Tarih: 17.02.2012 13:15

Çocuk Kulubü'nden tiyatro etkinliği!

Facebook Twitter Linked-in

Çayırova Belediyesi Çocuk Kulübü düzenlediği sosyal ve kültürel projelere tiyatro gösterilerini de ekledi. Çocuk kulübü öğretmenleri tarafından sahnelenen tiyatro oyunlarına çocuklar ve velileri büyük ilgi gösterdi.

 

 

İKİ GÜN GÖSTERİLDİ

 

Kurulduğu tarihten bu yana eğitim, seminer, gezi, söyleşi ve tiyatro gibi etkinlikler düzenleyerek anne çocuk ilişkisini sosyal projelerle pekiştirmeyi hedefleyen belediye çocuk kulübü, kültür salonunda iki gün boyunca etkinlik düzenledi. Çayırova Belediyesi hizmet binasında ve Yenimahalle’de hizmet veren çocuk kulüplerinin öğretmenleri tarafından sahnelenen oyunlarda koro, aşuk ile maşuk, Bremen mızıkacıları, Nasrettin hoca ve daha birçok etkinlik yer aldı. Çarşamba ve Perşembe günleri gerçekleştirilen tiyatro etkinliğinde miniklerin ilgi ile izlediği çocuk oyunlarını sahneleyen öğretmenler ve çalışanlar iki gün süren programa imza attılar.

 

 

MİNİKLER İLGİYLE İZLEDİ

 

 

Çocukların ve annelerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, belediye meclis üyesi Orhan Keskin ve Fikriye Çelik’te katıldı. Gösteriyi çocuklarla birlikte izleyen başkan Akbaş, gösterinin sonunda yaptığı konuşmasında çocuk kulübü yetkililerini ve çalışanlarını tebrik etti. Çocukların, çocuk kulüplerinde çok mutlu olduğunu ifade eden başkan Akbaş, 600’ü aşkın öğrencinin çocuk kulüplerinden faydalandığını ifade etti. Özellikle çocuk kulüplerinde okul öncesi eğitim ve anne çocuk ilişkisi konularının ele alındığını vurgulayan Akbaş, bu tarz sosyal ve kültürel projelerle çocukların, anneleri ile daha güzel vakit geçirebildiğini belirtti.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —