Tarih: 07.06.2012 12:54

Civelek'ten Yaylak'a açık davet!

Facebook Twitter Linked-in

AKP İl Teşkilatı, haftalık yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Parti binasındaki toplantı öncesi basın mensuplarıyla makamında bir araya gelen Civelek, kamuoyunca merak edilen konulara açıklık getirdi. Konuşmasına teşkilat çalışamlarından başlayarak bahseden Civelek, daha önce 8 Haziran olarak planlanan il danışma meclisini 29 Haziran'a kaydırdıklarını söyledi. Gençlik kolları il danışma meclisinin de 20 Haziran'da yapılacağını belirtti.  

 

 

KONGRE ODAKLI

 

 

14 Temmuz'da yapılacak kongre için sıkı bir çalışma içerisinde olduklarını da kaydeden Civelek, “İsmetpaşa Stadı'nda sık sık incelemlerde bulunuyoruz. Bundan sonra cemiyet ve etkinlikler hariç birşey yapmayacağız ve kongre odaklı çalışacağız. 14 Temmuz'a az bir zaman kaldı. İl yönetimi için çalışmalarımız devam ediyor. Kimse yeni 50 kişi beklemesin. Yorulan, vakit ayıramayan arkadaşlarımızın yerine yeni isimler listemizde olacak” dedi.

 

 

ZİYARET EDECEK

 

 

12-13 Haziran'da il başkanları toplantısı için Ankara'da oalcağını da belirten Civelek, kongrelerini tamamlayan MHP ve CHP'nin il başkanlarını telefonla aradığını ve tebrik ettiğini söyleyerek, “İki arkadaşımızı da nezaketen ziyaret edeceğim” diye konuştu. İl kongresi için hazırlanmakta olan yönetim listesinde sürpriz isimler arasıdna MHP eski İl Başkanı Celalettin Yaylak'ın olup olmayacağını soran gazetecilere Civelek, “Celalettin Bey, kendi camiası için güzel işler yaptı. Bizim bir yerlerden adam devşirmek gibi bir şeyimiz yok. 

 

 

 

PAZARLIK YAPMIYORUZ

 

 

Kaba tabirle Celalettin Bey ile böyle bir pazarlık içinde olmadık. Biz herkesle görüşüyoruz. Başbakanımızla siyaset yapmak isteyen herkesi partimize davet ediyoruz. Celalettin Bey'in bu konudaki duygularını öğrenmeliyim. Bizim partimizde siyaset yapmak isterse yanımızda olur. Eğer benim  gönlümdekini sorarsanız; gönlüm Celalettin Bey'in partimizde olmasını istiyor” dedi. Bildiğiniz gibi Yaylak ve Civelek'in iyi dost olmaları ‘Yaylak AKP'ye mi geçiyor' sorularını akıllara getirmişti.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —