Tarih: 13.03.2012 17:48

Civelek'ten Gebze'de önemli açıklamalar!

Facebook Twitter Linked-in

 AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek bir dizi görüşmelerde bulunmak için geldiği Gebze’de gazetecilerin sorularını yanıtladı. İlçe Teşkilatı’nda meclis üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları ile düzenlenen basına kapalı toplantı öncesi açıklamalarda bulunan İl Başkanı Mahmut Civelek, “11 ilçede kongrelerimizi tamamladık. Kongresi bitmiş ilçelere ziyaretlerde bulunuyoruz. Yapacağımız çalışmalar ile alakalı istişare yapıyoruz.”dedi.

 

 

ADIM ADIM 2023 PROJESİ

 

 

Kongreleri bitmiş ilçeleri ziyaret ettiğini ve fikir alışverişinde bulunduğunu söyleyen Civelek bu proje adım adım 2023 ismini koyduklarını dile getirdi. Program ile ilgili bilgi veren Civelek, “Bugün Gebze’deyiz. Yapılacak olan toplantıları görüşüyoruz. İstişarelerimizi yapıyoruz. Eğitim toplantılarımız devam ediyor. Dört ilçelerimiz bitti, önümüzde ki hafta bütün ilçelerimizi bitireceğiz. 3 tane profesörümüz var, eğitimlerini veriyorlar. Biz yüz yüze iletişimi önemsiyoruz, başarımızın da sırrı budur.”dedi.

 

 

GAZETECİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

 

 

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan il başkanı Mahmut Civelek, AK Parti Genel Merkezi’nde yapılan araştırmanın sonucunu değerlendirdi.  Kocaeli basınına teşekkür eden Civelek, “Genel merkezimizin sitesinde haber havuzu var. Orada hangi havuzu seçerseniz seçin ben birinci çıkıyorum. Burada teşekkür edilecek birisi varsa, sizlere teşekkür etmek gerekir. Bu Kocaeli basının gücünden kaynaklanıyor.”dedi.

 

 

DİSİPLİN KURULU KARAR VERMEDİ

 

 

Sultan Öztürk’ün disipline sevk edilmesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Civelek, “Sultan Öztürk biz yaptıklarından dolayı disipline sevk ettik. Dün kendisinin sözlü savunma isteği üzerine il teşkilatında görüşme yapıldı. Henüz disiplin kurulundan bize bir dönüş olmadı. Önümüzde ki günlerde bir toplantı yapılır ve karar il başkanlığına ve ilçe başkanlığına bildirilir. Bizde sizlerle paylaşırız.”dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —