Tarih: 08.12.2011 16:19

Civelek uyardı: "Polemiğe girmeyin"

Facebook Twitter Linked-in

AKP’nin hafta sonu yapılan kongrelerinde seçilen İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ile Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz ve yönetim kurulları,önce İlçe Seçim Kurullarından mazbataları aldı, ardından da ayrı ayrı AKP İl Başkanı Mahmut Civelek’i ziyaret etti. Hayli keyifli, esprili geçen ziyaretlerde AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, yeniden göreve gelen iki ilçe başkanı Korkmaz ve Kandaz ile üye pazarlığı yaptı. Üye sayılarının 28 bin olduğunu söyleyen Ali Korkmaz, yılbaşına kadar 10 bin yeni üye yapma sözü verdi. Civelek’in Kandaz ile pazarlığı çetin geçti. Sayıda anlaşma olmayınca Civelek, “Sayı vermeyelim, Kartepe kendisine yakışanı yapar.” dedi.

 

 

“KAVGA BEKLEYENLER HÜSRANA UĞRADI”

 

AKP İzmit İlçe Başkanı Korkmaz, “Seçilmiş ilçe başkanı olarak partimizi, şehrimize ve ülkemize hizmet edeceğiz. Bayram olarak gördüğümüz kongre sonrası siyasi büyüğümüz İl Başkanımızı ziyarete geldik.”dedi. İzmit İlçe Başkanı Korkmaz ve yönetimini kutlayan ve başarılar dileyen İl Başkanı Civelek, “Yeni yönetiminiz çok güzel hizmetler yapacaktır. Huzur içinde kongreler yaptık. Bu kongrelerden rant çıkarmak isteyenler oldu, barış ortamına katkı sağlayanlar oldu. Uzlaşmalı tek listeye katkısı olanlara teşekkür ediyorum.”dedi. Her AKP yöneticisinin partinin adamı ve partinin emrinde olduğunu belirten Civelek şöyle konuştu: İlçe yönetimlerine seçilen arkadaşların her birini burada gördüm, ama kendilerini resimleri ve CV’lerinden tanıyorum. Her birimiz Başbakan ve AKP’nin ekibindeniz. Hepiniz hak ettiğiniz için ve şehre katkı vereceğinize düşündüğünüz için buradasınız. Kongrelerimizde ayrışma kavga bekleyenler rant bekleyenler hüsrana uğradı. Üye başarınızı devam ettirmenizi bekliyorum.”

 

 

 

“POLEMİKLERE GİRMEYİN” UYARISI

 

İzmit ve Kartepe İlçelerinden memnun olduğunu söyleyen Civelek, seçilen yöneticilerin ilçe yönetim kurul listelerinde olmayanlarla polemik yapmamaları tavsiyesinde bulundu. Civelek, hafta sonunda yapılacak Çayırova ve Gölcük ilçeleri için bugün ve yarın istişareler yapacaklarını, iki ilçede de sorun olmadığını ve tek listeli seçim yapmayı umduğunu belirtti. Ertelenen kongreleri, tarihleri belli olan kongreler tamamlandıktan sonra yapacaklarını aktaran Civelek, Gebze ve Derince ilçe başkanları ile de iyi dost olduklarını söyledi.  Civelek, “İl Başkanı olarak Genel Merkezimizin kararlarını uyguluyorum.”dedi. Civelek, eskiden ayrılanlarla birlikte Derince’de 26, Gebze’de de 36 ilçe yöneticisinin istifa ettiğini açıkladı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —